Безсъние

Инсомнията, по-известна и като безсъние, представлява трудно заспиване, често будене през нощта и невъзможност за повторно заспиване. Дневната сънливост, раздразнителност и умора, както и липсата на добра концентрация са други симптоми на безсънието.

☇ Прочети повече

Фактори, които могат да повлияят на инсомнията, са стрес, нарушен циркаден ритъм, тревожност, безпокойство, работа на смени, джетлаг, прекалено излагане на синя светлина и т.н. Други съпътстващи ефекти са нощно изпотяване, тревога, страх, сърцебиене, мускулни крампи, прием на голямо количество ободряващи напитки и храни преди лягане и др. Сред причинителите на инсомния са определени медикаменти, прекалено дългите следобедни дрямки, лошо храносмилане, консумация на алкохол и никотин. Възможно е безсънието да бъде временно състояние, причиняващо дискомфорт, но развитието му в хронично такова може да доведе до появата на редица здравословни проблеми. Примери за такива са сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, мигрени, нарушаване на мозъчната дейност и умора. Съществуват различни техники за справяне с инсомнията. Част от тях са избягване излагането на синя светлина преди лягане, медитация, ограничаване консумацията на никотин, алкохол и кофеин, редовно практикуване на спорт и спазване на здравословен хранителен режим. Топлият душ, медитацията и проветряването на спалнята преди заспиване също биха могли да имат благотворен ефект. Понякога тези мерки обаче не са достатъчни и е необходима консултация със специалист и прием на добавки за сън.

Какви добавки за сън ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от хранителни добавки за сън. Добавката за сън Gaba ZeinPharma служи като успокояващо средство за ума при наличие на инсомния, стрес и тревожност. Тя действа благоприятно при депресивни състояния или такива на безпокойство и подобрява качеството и продължителността на съня. Не на последно място приемът на капсулите допринася за нормалното функциониране на централната нервна система. Хранителните добавки за сън с мелатонин, от друга страна, спомагат за по-бързото заспиване и по-малкото разбуждане нощем. Това е така, защото мелатонинът е хормонът на съня и диктува на мозъка кога трябва да заспи и кога — да се събуди. Приемът на добавки, съдържащи мелатонин, подпомага регулирането на цикъла на съня. Добра опция са таблетките Webber Naturals. Те действат благотворно на нервната система, подобряват качеството и продължителността на съня, облекчават джетлага и могат да се използват при работа на смени, нарушаващи циркадния цикъл на съня. Преди да приемете каквито и да е било добавки, е силно препоръчително да се консултирате с вашия лекар или фармацевт за най-подходящите за вас.

Купете добавки за сън на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени хранителни добавки за сън на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 187 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. 5-HTP ГРИФОНИЯ 50 mg капсули Zein Pharma
  Специална цена 44.90 лв. 60.00 лв.
 2. COOL NIGHT + B-VIT 12 Power of Nature
  Специална цена 22.99 лв. 32.84 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg