Памет

Грижата за паметта играе важна роля за цялостното здраве на организма и правилното му функциониране. Това е така, защото паметта е способността на мозъка да запаметява, кодира и съхранява минали преживявания и информация.

☇ Прочети повече

За да работи правилно тя, мозъкът трябва да се снабдява редовно с кръв. Този процес се нарича оросяване и зависи от състоянието на мозъчните кръвоносни съдове и колко те могат да се разширят. Последният фактор определя какъв ще бъде притокът на кръв, достигащ до мозъка. Всеки би могъл да има проблеми с оросяването, но съществуват рискови групи, които са по-уязвими към развитието на този проблем. Това са страдащите от сърдечно-съдови заболявания, диабетиците и хората с наднормено тегло. За да се поддържа оросяването в добро състояние и да се избегне влошаване на паметта, е необходимо да се грижите за здравето на мозъка си. Това става чрез водене на балансиран и здравословен начин на живот, редовно практикуване на спорт, четене на книги, решаване на кръстословици, качествен и пълноценен сън и др. Въпреки това понякога, за да функционира правилно, мозъкът се нуждае от допълнително стимулиране. В такива случаи след консултация със специалист могат да се приемат витамини и хранителни добавки за памет и концентрация.

Какви добавки за памет и концентрация ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от хранителни добавки за памет и концентрация. Капсулите True Focus са натурален продукт с екстракт от гинко билоба, който подобрява паметта, стимулирайки циркулацията на кръвотока в капилярите. По този начин се подпомага и снабдяването на мозъка с кислород. Освен това тази хранителна добавка повишава концентрацията и чувството за бодрост. Златното мляко с куркума и джинджифил Barbel Drexel, от друга страна, служи за тонизиране на ума и тялото. То успокоява нервната система, намалява стреса и подсилва имунната защита. Ако се чувствате постоянно уморени, тревожни и трудно се концентрирате, то тогава вероятно в организма ви няма достатъчно витамин B. За да подобрите състоянието си и да засилите паметта си, можете да приемате хранителни добавки. Таблетките Nature’s Way помагат за възвръщането на фокуса и концентрацията и могат да ви набавят нужното количество витамин B, за да се чувствате свежи, бодри и в добро настроение.

Купете добавки за памет на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени хранителни добавки за памет и концентрация на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 220 поръчки

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
  • Количество
Product Name
  1. BOOST ME POWER-UP MIXER пудра Natural Factors
    Специална цена 76.45 лв. 89.94 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg