BRAIN ELEVATE капсули Now Foods

В наличност
60310
45.00 лв.
Опаковка
60 капсули
Баркод (EAN)
733739033031

БРЕЙН ЕЛЪВЕЙТ капсули Нау Фудс

BRAIN ELEVATE капсули Now Foods

 

Добавката за концентрация на NOW Foods дава мощна подкрепа за мозъка. Тя съдържа оптимално балансирана комбинация от много потентни съставки, които максимално повишават продуктивността на мозъчната дейност.

Две от съставките в Brain Elevate - Huperzine A и RoseOx са добре познати със своите антиоксидантни свойства. Те предоставят стабилна защита на клетките на нервната система.

Съставката Huperzine A има способност да потиска ензима ацетилхолинестераза, който разгражда ацетилхолина, който се свързва способностите за запаметяване. Потискането на този ензим повишава нивата на ацетилхолин, който може да стимулира повече неврони и да подобри значително паметта. Болестта Алцхаймер се характеризира с недостиг на ацетилхолин.

RoseOx е патентован мастноразтворим екстракт от розмарин, който е постижение в индустрията на хранителните добавки. Последните проучвания показват, че розмарина съдържа мощни мастно-разтворими антиоксиданти, които могат да потиснат и да неутрализират свободните радикали в тялото. Мастно-разтворимостта на този антиоксидант го прави отличен протектор на клетките на нервната система.

Екстрактът от Ginkgo Biloba разширява капилярната мрежа обграждаща мозъка и повишава кръвопотока към нервната тъкан. В резултат на което се увеличава и достъпа на кислород и хранителни вещества към клетките. Ginkgo Biloba е отличен стимулатор на способностите на паметта.

Фосфадитил серин (Phosphatidyl Serine) подсилва паметта, повишава концентрацията и бдителността. Също така, подобрява запаметяването, облекчава симптоми на депресия и подобрява настроението, понижава стреса, потиска образуването на кортизол вследствие от прекомерен стрес.

В днешния свят, забързаният начин на живот оказва своето влияние и постепенно изтощава човешкия организъм. Мозъкът е най-важната система в човешкото тяло-тук се намира най-необяснимото нещо в живия свят-човешкия интелект. С времето, мозъкът се изтощава и намалява своята продуктивност.

Brain Elevate е протекторът, горивото от което се нуждае човешкия мозък, за да бъде той в отлично здраве

 

Състав в 1 капсула:

Ginkgo Biloba Extract 60 мг
RoseOx 25 мг
Phosphatidyl Serine 15 мг
Huperzine A 25 мг
L-Glutamine 125 мг
Gotu Kola 125 мг
L-Arginine 50 мг

 

Начин на употреба:

 • Една капсула - 1-2 пъти дневно.
Още от Now Foods
 1. ХИТОЗАН капсули Now Foods
  ХИТОЗАН капсули Now Foods
  39.00 лв.
 2. КАПРИЛОВА КИСЕЛИНА Now Foods
  КАПРИЛОВА КИСЕЛИНА Now Foods
  33.76 лв.
 3. ХЛОРОФИЛ капсули Now Foods
  ХЛОРОФИЛ капсули Now Foods
  33.00 лв.
 4. ХЛОРЕЛА таблетки Now Foods
  ХЛОРЕЛА таблетки Now Foods
  от 24.77 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg