За бременни

Витамините и минералите за бременни са предназначени за жени, които се опитват да забременеят, или вече са забременели. В сравнение с обикновените мултивитамини те са с по-високо съдържание на определени макронутриенти, от които има нужда бременната жена.

Мултивитамините и минералите за бременни са предназначени да помогнат на тялото ви да постигне идеалния баланс на хранителните вещества по време на бременност.Те ви гарантират, че бебето ви ще се радва на здравословно развитие, докато вие получавате всички хранителни вещества, от които се нуждаете.

В ePharm ще откриете богато разнообразие от витамини и минерали за бременни, които ще ви осигурят всичко необходимо за нормалното и спокойно протичане на вашата бременност!

☇ Прочети повече

Витамини и минерали за бременни от ePharm

По време на бременността тялото ви трябва се сдобива с необходимото количество хранителни вещества за двама души, а не само за един, което може да доведе до недостиг на нутриенти. Възможно е да не успеете да задоволите специалните нужди за правилното развитие на детето си само с хранене, поради което приемът на хранителни добавки е задължителен.

Нашите витамини и минерали за бременни са с високо съдържание на витамини от група В, калций и витамин А, витамин D, фолиева киселина и витамин С. Правилният баланс на тези хранителни вещества подобрява способността на тялото ви да метаболизира и смила храната и насърчава здравословното развитие на мозъка, очите и костите при вашето бебе.

На нашия сайт ще откриете богата селекция от витамини и минерали за бременни от доказани производители. Сред тях са ABOPHARMA, Pregnacare, Doppelheiz, Viga Gold и други известни имена с дългогодишен опит в сферата.

Много от нашите витамини и минерали за бременни могат да се приемат и по време на кърмене. Тези мултивитамини имат уникален баланс на протеини и фолиева киселина, жизненоважни за правилното производство на мляко при току-що родилите майки.

Купи витамини и минерали за бременни на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, държим на натуралните продукти с 100% доказан произход. Нашият онлайн магазин ви предлага бърз и лесен начин да закупите необходимите витамини и минерали за бременни на достъпни цени.

Не забравяйте, че недостигът на хранителни елементи води до нарушение във физиологичното протичане на бременността, а това от своя страна крие много рискове. Погрижете се за здравето си и това на бебето си, като поръчате витамини и минерали за бременни от ePharm!

Покажи от 1 до 24 от 65 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. GARDEN PRENATAL MULTI таблетки Natures plus
  Специална цена 99.90 лв. 186.00 лв.
 2. PRE - NATAL + DHA Now Foods
  от 45.00 лв.
 3. SUPER MULTI таблетки Natural Factors
  Специална цена 30.52 лв. 33.90 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg