ACHILLEA MILLEFOLIUM 5 CH

В наличност
63021
4.92 лв.
Опаковка

Пилули
4 грама

AHILLEA MILLEFOLIUM 5CH

Ахилеа Милефолиум 5 СН

 

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от  бял равнец (Achillea millefolium), който обикновено се използва за контролиране на кървенето, но неговият обхват е много по-широко застъпен и засяга и УНГ, стоматология и гинекология. Белия равнец е многогодишно растение  с 25-45 см височина с бели, розово или лилави цветове . Цялото растение се използва по време на цъфтежа за приготвяне  на хомеопатични лекарствя. Показания в гинекологията:

 • намаляване на вагинално течение.
 • облекчаване  на  болезнена, обилна и продължителна менструация.

спиране  на  прекомерно кървене след раждането. Предотвратява   гинекологични  проблеми, които понякога водят до аборт. Неговата ефективност е доказана при пациенти, които имат проблем с миома. И накрая, той помага за  спиране  на прекомерно кървене след раждането.

При мъжете, равнеца  действа ефективно на пениса и тестисите при  подуване. Той се бори с  липсата на сперма по време на оргазъм и спира принудително   загубата на сперма, spermatorrhea.Премахва кондиломи на гениталиите . Равнец се препоръчва и за лечение на гонорея.

Показания в стоматологията

 • кървене на венците
 • оток на езика
 • усещане за сухота в устата

Показания за УНГ заболявания

 • кървене от носа
 • язви и болки в гърлото
 • силна болка придружена  от чувство, че кръвта отива към главата
 • деконгестия

По отношение на главата, се използва за лечение на силна болка придружена  от чувство, че кръвта отива към главата. Посъветвайте се с Вашия хомеопат при избора на хомеопатично средство. Самолечението с хомеопатични лекарства не е препоръчително. Не употребявайте продукта след изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не превишавайте препоръчителната доза за прием.

 

Начин на употреба:

 • Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. При  много случаи на УНГ , гинекологични и стоматологични заболявания, равнец се използва в запарка, тинктура, течен екстракт, сок, а също гранули. В случаи на травма, 5 гранули от Millefolium  5CH  се  използва в  комбинация  с други хомеопатични лекарства като Arnica 5 CH, да се вземат на всеки 10 минути за един час най-много. Спазми при жени, равнец може да се използва за приготвяне на  баня за ефективно облекчаване на болката. За кръвотечение от носа, използвайте равнец 5 CH. Може да  се прилага съвместно с ;Aconitum Napellus, Ammonium Carbonicum, Arnica Montana, Bothrops Lanceolatus, China Rubra, Ferrum Phosphoricum, Hamamelis Virginiana, Ipeca, Phosphorus, Platina, Sabina, Secale Cornutum, Ustilago.

 

Състав:

 • Хомеопатично лекарство получено от бял равнец.
Още от BOIRON
 1. POLLENS 30 CH
  POLLENS 30 CH
  4.92 лв.
 2. PULSATILLA 9 CH
  PULSATILLA 9 CH
  4.92 лв.
 3. POLLENS 15 CH
  POLLENS 15 CH
  4.92 лв.
 4. POLYGONUM AVICULARE 5 CH
  POLYGONUM AVICULARE 5 CH
  4.92 лв.
 5. POLLENS 9 CH
  POLLENS 9 CH
  4.92 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg