АКУТИЛ капсули ANGELINI

В наличност
37369 59370
от 25.31 лв.
Опаковка

30 капсули

60 капсули

Акутил капсули АНДЖЕЛИНИ

Acutil capsules ANGELINI

 

АКУТИЛ е естествена защита, която спомага за поддържане на мозъчната функция, особено при възрастни хора или лица, подложени на стрес/ умствено претоварване (например студенти по време на изпитна сесия), когато недостигът на хранителни вещества може да има съществен ефект.

Уникална комбинация от добре познати субстанции, която позволява иновативен и цялостен подход към леките когнитивни нарушения и поддържането на функциите на мозъка

 

Състав:

  • Рибено масло, богато на ненаситени омега-3 мастни киселини: докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (ЕРА); екстракт от гинко билоба; фосфатидилсерин; витамин Е (като d-алфа-токоферол); фолиева киселина и витамин В12.
  • Омега-3 мастните киселини са компоненти на невронните клетъчни мембрани с незаменимо значение за обработването на информацията в мозъка.
  • DHA допринася за поддържане на нормалната функция на мозъка. Количеството на DHA, което се съдържа в една капсула (250 mg), е достатъчно за получаване на полезен ефект.
  • Витамин В12 допринася за нормалното функциониране на нервната система, за нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  • Фолиевата киселина допринася за поддържане на нормалната психична функция и също като витамин В12 допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  • Витамин Е допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.
  • Екстрактът от гинко билоба подпомага нормалното кръвообращение в мозъка.
  • Фосфатидилсеринът е компонент на клетъчните мембрани на нервите и мозъчната тъкан.

 

Състав на една капсула:

Рибено масло 500 mg -
Омега-3 мастни киселини 350 mg -
Докозахексаенова киселина 250 mg -
Ейкозапентаенова киселина 40 mg -
Екстракт от гинко билоба 60 mg -
Фосфатидилсерин 15 mg -
Витамин Е (d-алфа-токоферол) 5 mg 42%*
Фолиева киселина 250 μg 125%*
Витамин В12 5 μg

200%*

 

Препоръки:

Препоръчителната дневна доза е 1 капсула (0,9 g), приемана по време на или след хранене, с безалкохолни напитки. АКУТИЛ може да се приема продължително време. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg