ADENOSIL GFm лосион за растеж на косата

В наличност
62005
76.90 лв.
Опаковка
50 мл
Баркод (EAN)
8032715360812

АДЕНОЗИЛ ДЖИ ЕФ ЕМ лосион за растеж на косата

ADENOSIL GFm lotion

 

Имитиращ растежен фактор aктуално решение с растежни фактори за контрол на активния цикъл на космения фоликул, стимулирани от такива растежни фактори, космените фоликули започват своята активна фаза (анагенна), докато други специфични стимули определят прекъсване на жизнения цикъл (катаген и телоген), който след това се възстановява отново. Специфичните фактори на растежа и най-важните за контрола на жизнения цикъл на космите са както следва: IGF 1, EGF и VEGF. Когато контролът на активната фаза се промени, космите живеят по-малко и отиват много по-рано във фазата на покой. Това води до смърт на космените фоликули и резултатът е загуба на коса. Ако клетките на космените фоликули са подложени на променен контрол, имитиращите растежни фактори привеждат активността на космените фоликули в нормално състояние.

 

Състав:

 • AQUA, ALCHOHOL DENAT, ETHOXYDIGLYCOL, GLYCINE, TAURINE, CAPRYLYL, GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, GLYCINE SOJA OIL, HYDROGENATED LECITHIN, OCTAPEPTIDE-2, TROPOLONE, ACETYL DECAPEPTIDE-3, OLIGOPEPTIDE-20, SODIUM OLEATE, COPPER TRIPEPTIDE-1, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA.

 

Начин на употреба:

Само за външна употреба. Преди употреба разклатете добре бутилката. Нанасяйте ДЖИ ЕФ ЕМ само върху суха коса и скалп в зависимост от показаната доза. Не изплаквайте най-малко 3 часа след нанасянето на продукта. Клиничният опит, придобит с ДЖИ ЕФ ЕМ, показва, че употребата може да е необходима за период от 5 до 8 месеца, преди да има очевидни признаци за подобряване на здравето на косата.

Лосионът може да се приложи върху засегнатата област с един от двата апликатора, които се съдържат в кутията предварително оразмерен и Пулверизатор.

Препоръчваната доза е както следва:

 • Начална доза- Нанасяйте 2 мл от продукта всеки ден, в продължение на 60 дни, върху сухия скалп, като го масажирате внимателно.
 • Поддържаща доза- Нанасяйте 1мл продукт през ден, в продължение на 90 дни, върху сухия скалп, като го масажирате внимателно.
Още от CANTABRIA LABS
 1. EMUTOPIC Lipogel 90%
  EMUTOPIC Lipogel 90%
  41.81 лв.
 2. P.O.L. CARE Крем
  P.O.L. CARE Крем
  от 30.76 лв. 36.18 лв.
 3. SEBOGARD Ellle Крем
  SEBOGARD Ellle Крем
  49.73 лв.
 4. EMUTOPIC крем
  EMUTOPIC крем
  43.46 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg