АПИТОНИН капсули TEVA

В наличност
23895
10.66 лв.
Опаковка
20 капсули
Баркод (EAN)
3800130904066

АПИТОНИН капсули ТЕВА

APITONIN capsules TEVA

 

Лиофилизираното пчелно млечице е продукт с биологичен произход. Наричано е „природен антибиотик" поради изключително богатия си и полезен състав. Съдържа белтъчини, въглехидрати, мазнини, минерални соли, витамини А, В, С, D, Е и К, пантотенова киселина, аминокиселини. Принадлежи към веществата с неспецифично тонизиращо действие върху организма. Приемът му води до повишаване на жизнените сили, поддържане на физическия и психическия тонус на организма, обменните процеси, храненето на тъканите. Пчелното млечице усилва апетита, забавя процесите на стареене.

Апитонин не може да бъде използван като заместител на разнообразното хранене. Като високохранително и лесно усвоимо от организма вещество, се препоръчва при тежки физически и психически натоварвания, хронична умора, като средство с положителен ефект при липса на апетит при деца, старческо изтощение. За подпомагане усвояването на глюкоза в организма и мастната обмяна. Да не се приема при наличие на алергия към пчелни продукти, болест на Адисон, остри инфекциозни заболявания, туморни заболявания. Да се приема с повишено внимание при хора с бронхиална астма и уртикария! Няма данни за взаимодействие на Апитонин капсули с лекарствени продукти.

 


Състав:

  • Всяка капсула съдържа 60 mg лиофилизирано пчелно млечице.
  • Помощни вещества: лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, титаниев диоксид, желатин.
  • Оцветители: хинолиново жълто (Е104) и сънсет жълто FCF (Е110) - може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата.

 


Начин на употреба:

  • За възрастни и подрастващи - по 3 капсули дневно (180 mg).
  • За деца - 1 капсула дневно преди хранене.
  • Да не се превишава препоръчаната дневна доза!
  • Възможна е появата на алергични реакции - кожни обриви, зачервяване, сърбеж, коремни болки, храносмилателни разстройства. Да се прекрати приемането на добавката при наличие на някоя от изброените реакции.
  • Не се препоръчва да се приема вечер преди сън.

Осигурете на детето си здраве и силен имунитет с нашите витамини и минерали за деца. За родителите предлагаме разнообразен каталог с хранителни добавки от реномирани производители.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg