КОМПЛЕКС ТЕЧНО ЗЛАТО AQUASOURCE

В наличност
56981
94.00 лв.

Опаковка
50 мл

AQUASOURCE LIQUID GOLD COMPLEX

АКВАСОРС КОМПЛЕКС ТЕЧНО ЗЛАТО

 

Някои от мазнините в храната, като например наситените, трябва да бъдат строго ограничени, тъй като те носят рискове за здравето. Други, като поли-ненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6 са от съществено значение за доброто здраве. Тези важни хранителни вещества оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно-съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях участват в развитието на мозъка и нервната система на бебето и позволяват на мозъчните клетки да функционират и комуникират. Световната Здравна Организация препоръчва минимален прием на Омега 3 мастни киселини от 0,5 до 2% от ежедневния енергиен прием.

 

 • Източници на есенциални мазнини

Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източниците на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини - Алфа-линоленова киселина (ALA) и Линолова киселина (LA). Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини („супер мазнини“): гама-линоленова киселина (GLA), ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA). Рибеното масло съдържа ЕРА и DHA, които рибите са произвели от водораслите, с които се хранят. Рибното масло обаче не е достатъчно природосъобразно, а и моретата се замърсяват непрекъснато.

 

 • Комплекс Течно злато

Осигурява важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини.

 

 • DHA-богати масла от микроводораслов източник

Осигуряват докозахексаенова киселина за поддържане на мозъчната функция.

 

 • Маслото от усойниче (Echium plant)

Осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.

 

 • Масло от морски зърнастец

Осигурява Омега 7 мастни киселини, които подпомагат поддържането на доброто здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.

 • 100% растителна основа
 • Без токсини
 • От устойчив източник / Незастрашаващ делфините
 • Уникални растителни масла, по-ефективни от лененото масло при преобразуването в ЕРА
 • Уникалната формула съдържа Омега 7, дълговерижни Омега 3, Омега 6 мастни киселини, включително DHA
 • Одобрен от веган обществото 

 

Съдържание:

Mасло от усойниче (pафинирано), масло от морски зърнастец, масло от микроводорасли, богато на DHA, Екстракти от: портокал и лимонУказания за употреба:

Приемайте по 1ml (20 капки) два пъти дневно. Подходящ за цялото семейство, включително за бебета и деца.

 

Препоръчително за хора, в чиято храна може да липсват важните мастни киселини. Подходящо за вегетарианци и вегани. Допълва продуктът Комплекс Есенциални мастни киселини и е идеална комбинация с: AquaSource водорасли, Зелена Енергия и Морска Енергия.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg