МАКА ЕНЕРГИЯ капки AQUASOURCE

В наличност
56646
75.00 лв.

Опаковка
150 мл

АКВАСОРС МАКА ЕНЕРГИЯ

AQUASOURCE MACA POWER

 

Този продукт е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. От представянето на мака пред света до днес ползите от нея продължават да се проучват научно и в Австралия, САЩ и Италия. Учени от Бостън открили, че мака би могла да засили сексуалното удоволствие и желание; италиански учени пък, стигнали до заключението, че тя подпомага поддържането на сексуалната активност и мощ.

 

 • Мака
  Мака или корен от мака (Lepidium meyenii) е почитана от инките заради благотворните си свойства, а в днешни дни се счита за суперхрана, която повишава енергията и издръжливостта. Някои хора твърдят, че тя подпомага повишаването на сексуалното желание; мака има и репутация, че спомага за поддържането на оптимална сила и издръжливост, което я прави особено популярна сред атлетите. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията.
 
 • Суперхраната мака
  Мака мака съдържа впечатляващ набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в Перу в продължение на векове, популярна както сред мъжете, така и сред жените.
  Използването на тази култура датира от преди около 2600 години. Известно е, че по време на най-силните години на империята на Инките, вóйните консумирали големи количества мака, преди да бъдат изпратени на бойното поле. След битка, на войниците не им се давало повече от тази храна, за да се защитят жените от прекомерни сексуални похождения от страна на мъжете.
 
 • Адаптогенни свойства
  Настоящите изследвания поддържат историческите твърдения, че мака е адаптоген, което означава, че тя има способността да балансира и стабилизира системите на организма, като поддържа физическата и умствената дейност.
 
 • Синергична смес
  AquaSource Мака Енергия представлява комбинация от допълнителни съставки (изброени по-долу), притежаващи адаптогенни свойства, съчетани с мед от манука UMF 10+ и билков мед от английски пореч, като естествени консерванти в глицеринова основа, вода и сок от касис.
  • Дамяна (Turnera diffusa) е билка, използвана още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ.
  • Готу кола (Hydrocotyle asiatica) открита в Далечния изток, се използва в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген.
  • Жен-шен (Panax ginseng), който също произхожда от Далечния изток, от години се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както и за подпомагане поддържането на жизненост и издръжливост.

 

Съдържание:

Екстракт от мака , Мед от манука, Полифлорен мед, Екстракт от дамяна , Екстракт от готу кола, Екстракт от корен на жен-шен , Oснова от глицерин, вода и сок от касис

 

Указания за употреба:

Вземайте от една до три лъжички от 5 ml. Може да се смеси с малко вода или плодов сок, или да се използва като подсладител на топли напитки, особено какао..

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg