Facebook Pixel

AQUASOURCE ВОДОРАСЛИ

Продукт №
51500 52216 57126 57125
В наличност
от 53.00 лв.
AquaSource
Опаковка
 • 60 капсули
 • 120 капсули
 • 50 грама
 • 60 мл

АКВАСОРС ВОДОРАСЛИ

AQUASOURCE ALGAE

Много хора смятат синьо-зелените водорасли от езерото Горен Кламат за най-балансираната храна от природата. Те са в основата на хранителната верига. Организмът разпознава хранителните вещества във водораслите като храна, поради което се усвояват лесно. Те са много богати на хранителни вещества, което означава, че организмът конвертира почти всичко от тях в енергия.

На база грам от теглото си, те са изключително чист и богат източник на основни хранителни вещества, съдържащи над 60% протеин. Богати са на ценния антиоксидант бета каротин (про-витамин А) и на витамин В12, което ги прави отлична храна за вегетарианци, а и не само за тях. Те са напълно смилаеми и високо усвоими, почти целите и най-важното, че са от ПРИРОДАТА, а не изкуствени!

Основни предимства:

 • Едни от най-пълноценните и ефикасни природни хранителни източници
 • На база грам от теглото си осигуряват широк спектър хранителни съставки, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеин, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди
 • AquaSource водораслите се сушат свежи – това подпомага максималното запазване на хранителното им съдържание
 • Налични в удобна Trufil капсула (без пълнители или свързващи вещества) и на прах
 • Отличен естествен източник на витамин В12, В5 и С
 • Добър естествен източник на витамин Е
 • Добър естествен източник на бета каротин (про витамин А)

 

AquaSource водорасли (капсули)


 

Съдържание: 

Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат)

Указания за употреба:

Започнете с 2 капсули дневно. При необходимост увеличете количеството. Не вземайте повече от 8 капсули дневно. 

Опаковка:

 • 60 капсули
 • 120 капсули

 

AquaSource водорасли (прах)


Прахообразната форма е много общодостъпна, защото може да се използва по много начини - смесена с течност или поръсена върху храна.

Съдържание:

Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат)

Указания за употреба:

Половин до един грам дневно или колкото желаете.
Смесете с малко количество течност и допълнете с изворна вода или сок, или поръсете върху храна. Не консумирайте повече от 4 г дневно

Опаковка:

 • 50 грама

 

AquaSource водорасли (течност)


AquaSource водорасли течност вече се предлага с нова, подобрена формула и съдържа водорасли, червена и черна боровинка и течни йонни минерали, естествено добити от хумусен шист, в кашер утвърдена глицеринова основа. Нашата нова течна формула осигурява повече AquaSource водорасли във всяка капка, за да получавате още повече течна жизненост от Кламат и добра храна всеки ден. Има по-дълъг срок на годност преди и след отваряне. Естествено, не съдържа изкуствени консерванти.

 • С екстракт от червени и черни боровинки:

Червените боровинки са добре познати като едни от най-богатите на хранителни вещества плодове на планетата. Последни научни изследвания сочат, че червените боровинки съдържат значително количество антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да подпомогнат предпазването от изобилстващите в организма свободни радикали, които увреждат клетките и тъканите.

Плодовете на черната боровинка са с висока концентрация на танини и флавоноидни съставки – растителни съставки, притежаващи невероятни антиоксидантни свойства, които подпомагат неутрализирането на вредните свободни радикали.

Смята се, че боровинките играят важна роля за поддържане на здрави кръвоносни съдове. Антиоксидантните съставки, съдържащи се в черната боровинка, доказано подпомагат укрепването на стените на кръвоносните съдове, което спомага за добрата циркулация и увеличаване на кръвния поток.

Съдържание:

Кашер сертифициран растителен глицерин, водорасли от езерото Кламат (замразени), свежи водорасли от езерото Кламат, cушени при ниска температура чрез нашия патентован БиоАктивен® процес на сушене, течни микро минерали, екстракт от плодове от черна и червена боровинка

 

Указания за употреба:

Вземайте по един капкомер два пъти дневно. Може да се смеси с плодов сок.

 

Опаковка:

 • 60 мл
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет