АРТЕЛАК ЕКТОИН капки за очи

В наличност
54423
16.33 лв.
Опаковка
10 мл
Баркод (EAN)
4030571004653

АРТЕЛАК ЕКТОИН капки за очи

ARTELAC ECTOIM eye drops

 

АРТЕЛАК ЕКТОИН капки за очи е изотоничен разтвор с ектоин и хиалуронова киселина, който се препоръчва при симптоми на сезонен и целогодишен алергичен конюнктивит, появил се в резултат на полени, прахови акари, животинска козина или плесен. Действието му намалява възпалението и стабилизира очната мембрана. Ефективно облекчава сърбежа, дразненето, зачервяването или сълзенето на очите. Стабилизира естествения слъзен филм, като по този начин предпазва окото от вредните ефекти на различните алергени. Същевременно подпомага процеса на регенерация на раздразнената и чувствителна конюнктива. Не съдържа консерванти. Може да се използва заедно с контактни лещи и върху чувствителни очи. 

 

Състав:

  • 0,24% хиалуронова киселина (като натриев хиалуронат), 2% Ectoin®, натриев хлорид, натриев хидроксид (за корекция на pH) и вода за инжекции.

 

Начин на употреба:

  • Ако не е предписано друго, прилагайте по 1-2 капки във всяко око, няколко пъти дневно. На деца на възраст под 10 години трябва да се осигури помощ при прилагане на Артелак Ектоин.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg