АРТЕЛАК РЕБАЛАНС капки за очи

В наличност
50473
15.40 лв.
Опаковка
10 мл
Баркод (EAN)
4030571003540

АРТЕЛАК РЕБАЛАНС капки за очи

ARTELAC REBALANCE eye drops

 

АРТЕЛАК РЕБАЛАНС капки за очи се използват като очен лубрикант и овлажнител за контактни лещи, за облекчаване и успокояване на упорити симптоми на сухо око, дължащи се на хронична слъзна недостатъчност, като помагат да спре каскадата от симптоми при сухо око, овлажняват окото и предпазват очната повърхност. При контакт на разтвора с очната повърхност бързо се превръща в естествени съставки на сълзите (кислород, вода и соли). Формула съдържаща основни компоненти, които физиологично се намират в окото и сълзите, включително натриев хиалуронат - ефикасен овлажнител, който свързва вода, хранителни вещества и пречистващи йони (като например калий, магнезий, натрий и калций) към очната повърхност за постигане на максимална хидратация и облекчаване, витамин B12 (цианкобаламин), известен антиоксидант, спомагащ за осигуряване на допълнителна защита на очната повърхност, като придава на разтвора розов цвят, който бързо се разнася при премигване и не оцветява дрехи или контактни лещи. Артелак Ребаланс е разработен с две вещества (натриев хиалуронат и PEG 8000) за удължаване продължителността на облекчението. Без консерванти. Лесен за употреба, има добра поносимост и е безопасен. Продуктът е съвместим с всички видове меки и твърди контактни лещи.

 

Състав:

 • 0,15% хиалуронова киселина (натриев хиалуронат), 0,5% полиетиленгликол 8000 (PEG 8000), калиев хлорид, калциев хлорид, магнезиев хлорид, натриев хлорид, витамин B12, стерилна вода, борна киселина и Oxyd (щадящ консервант, който при контакт с очната повърхност се превръща във вода, кислород и соли).

 

Начин на употреба:

 • Лечението на сухо око изисква индивидуална схема в зависимост от тежестта и силата на симптомите. Поставяйте по една капка от Артелак Ребаланс в окото 3 до 5 пъти дневно или по-често, ако се налага. Съвместим продукт с всички видове контактни лещи и може да се прилага при поставени контактни лещи. Инструкции за поставяне: Наведете главата си леко назад, издърпайте долния си клепач леко надолу с пръстите на свободната си ръка и задръжте бутилката вертикално над окото си с насочена надолу дюза. След това притиснете леко бутилката, за да приложите една капка. Не допускайте върха на бутилката да попадне в контакт с окото или с пръстите Ви, за да избегнете всяко възможно замърсяване на разтвора. В редки случаи този продукт може да предизвика реакции на свръхчувствителност като локални алергични реакции. Лечението трябва да бъде преустановено в такива случаи. 
Още от BAUSCH LOMB
 1. ВИВИДРИН ЕКТОИН спрей за нос
  ВИВИДРИН ЕКТОИН спрей за нос
  17.24 лв.
 2. ReNu multiplus комбиниран разтвор
  ReNu multiplus комбиниран разтвор
  23.39 лв.
 3. КОРНЕРЕГЕЛ гел 5%
  КОРНЕРЕГЕЛ гел 5%
  11.15 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg