Facebook Pixel

АРТРОДОНТ Протект паста (гел) за зъби 75 мл

Продукт №
37447
ИЗЧЕРПАН
8.30 лв.
Pierre Fabre
Опаковка
75 мл

Artrodont PROTECT fluoride toothpaste gel

АРТРОДОНТ Протект паста (гел)за зъби


Arthrodont PROTECT - паста за зъби съдържа Enoxolone (Glycyrrhetinic acid), добре поз­нат със своето противовъзпа­лително и успокоително дейст­вие и Fluorinol (Fluorhydrate de nicomethanol), патентована формула на Пиер Фабр, който бързо и дълготрайно се свърз­ва с емайла, като спомага реминерализацията, подсилва и защитава зъбите Arthrodont PROTECT съдейства за успо­кояване на възпалените венци подобряване на тяхното състо­яние и прави почистването на зъбите приятно. Arthrodont PROTECT се пре­поръчва за ежедневна употре­ба, като доставя адаптирано, количество флуорид за ефек­тивна защита на зъбите от ки­селинните атаки, предизвик­ващи зъбен кариес.

Приложение:

Ежедневна орална хигиена.

Защита на зъбите и венците:

Arthrodont PROTECT е продукт за орална хигиена и грижа при възпале­ни, чувствителни венци; особе­но подходящ за употреба по време на бременност. Подсил­ва емайла срещу зъбен кари­ес. Препоръчва се при носене на протези, брекети, при от­дръпнати венци и при склон­ност за развитие на шиечен кариес.

Начин на употреба:

Почисте­те зъбите с четка и паста 2 или 3 пъти на ден след всяко хране­не. В случай на употреба от де­ца под 6 години: използвайте количество колкото грахово зърно под ръководството на родителите, за да се намали вероятността от поглъщане Ако се приемат флуоризирани води, разтвори или таблетки, моля консултирайте се с Ва­шия дентален лекар. Да не се гълта.

 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет