Facebook Pixel

АВИРОН КИДС таблетки

Продукт №
49885
ИЗЧЕРПАН
15.60 лв.
neopharm
Опаковка
20 таблетки

AVIRON KIDS

AVIRON KIDS (АВИРОН КИДС) е препарат предназначен за деца с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Подходящ е и за профилактика на грип и остри вирусни инфекции (ОВИ).

Таблетките на AVIRON KIDS са с вкус на шоколад и лешници и са подходящи за деца, който не могат да поглъщат таблетки. Те се използват за приготвяне на суспензия за пиене. Таблетките се разтварят във вода, сок, чай или мляко.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средства, които едновременно унищожават вирусите, спират тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулират имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо.

Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите.

От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ѝ капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум. 

Действие:

- AVIRON KIDS активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:

- AVIRON KIDS възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.

- AVIRON KIDS спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията. 

- AVIRON KIDS стимулира и засилва имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.

Резултати:

  • Унищожава вирусите и спира инфекцията,
  • Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
  • Ускорява оздравяването,
  • Ефективно предпазва от грип и други вирусни заболявания.

Прием:

Приготвяне на суспензията за пиене: към 10 - 15 мл вода, сок, чай или мляко се прибавя една таблетка AVIRON KIDS и се разбърква, докато таблетката се разтвори. Tака приготвената суспензия се изпива. Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне веднага след появата на първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да заразят детето.

AVIRON KIDS не трябва да се приема от деца с алергия към някоя от съставките на таблетката. AVIRON KIDS може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат след консултация с вашия лекар. 

Схема на прием:

 

   
ИНДИКАЦИЯ
  

 

 

ДЕЦА ОТ 0 ДО 6 ГОДИНИ


 

 

Грип

Остри вирусни инфекции

 Контакт с хора болни от грип
   или друго вирусно заболяване

 

 

6 поредни дни:
3 пъти х 1 таблетка

7-ми ден:
2 пъти х 1 таблетка

 

Ако се наложи през първия ден да се започне приема на AVIRON KIDS следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза, като може да дадете на детето 3 таблетки наведнъж. 

Схема на прием:

 


ИНДИКАЦИЯ
 

 

 

ПРЕПОРЪЧВАН
РЕЖИМ НА ПРИЕМ

 

 

  
 Профилактика срещу повторно
   разболяване, след антибиотично лечение
  

 

 

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка

 

 

  
 Профилактика по време на грипна епидемия
  

 

 

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка

 

 

 Засилване на имунната система преди
   настъпване на зимния сезон

 


 

20 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 10 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 20 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка  

 

Състав:

Всяка таблетка AVIRON KIDS съдържа 2 клинично доказани съставки с натурален произход: Апогентм - 100 mg и Хумусна киселина - 250 mg.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет