Facebook Pixel

АВИРОН РАПИД

Продукт №
51494
В наличност
18.83 лв.
neopharm
Опаковка
20 таблетки

Aviron Rapid

AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е препарат предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Подходящ е и за профилактика на грип и остри вирусни инфекции (ОВИ).

Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средства, които едновременно унищожават вирусите, спират тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулират имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо.

Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите.

От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ѝ капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.

Действие:

AVIRON RAPID активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:

-          AVIRON RAPID възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.

-          AVIRON RAPID спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията.

-          AVIRON RAPID стимулира и повишава имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.

Резултати:

  • Унищожава вирусите и спира инфекцията,
  • Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
  • Ускорява оздравяването,
  • Ефективно предпазва от грип и други вирусни заболявания.
     

Прием:

-          Препоръчва се приемът на AVIRON RAPID да започне веднага след първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да ни заразят.

-          AVIRON RAPID може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

-          AVIRON RAPID е безопасен за приложение и позволява употреба от всички възрастови групи.

-          Не вземайте AVIRON RAPID ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката. Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Посъветвайте се с вашия лекар, ако забележите някой от тези симптоми.

Схема на прием:

 

   
ИНДИКАЦИЯ
  

 

 

ВЪЗРАСТНИ И
ДЕЦА НАД 12 ГОДИНИ

 

 

ДЕЦА
ПОД 12 ГОДИНИ


 

 

Грип

Остри вирусни инфекции

 Контакт с хора болни от грип
   или друго вирусно заболяване

 

 

Ден I   - 3 пъти х 2 таблетки
Ден II  - 3 пъти х 2 таблетки
Ден III - 3 пъти х 1 таблетка
Ден IV - 3 пъти х 1 таблетка
Ден V  - 2 пъти х 1 таблетка

 

 

6 поредни дни:
3 пъти х 1 таблетка

7-ми ден:
2 пъти х 1 таблетка

 

Ако се наложи през първия ден да започнете приема на AVIRON RAPID следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза от 6 таблетки, като вземете 2 пъти по 3 таблетки или 6 таблетки наведнъж. Съответно при деца под 12 години- 3 таблетки наведнъж.

Схема на прием:

 


ИНДИКАЦИЯ
 

 

 

ПРЕПОРЪЧВАН
РЕЖИМ НА ПРИЕМ

 

 

  
 Профилактика срещу повторно
   разболяване, след антибиотично лечение
  

 

 

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка

 

 

  
 Профилактика по време на грипна епидемия
  

 

 

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка

 

 

 Засилване на имунната система преди
   настъпване на зимния сезон

 


 

20 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 10 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 20 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка  

 


Състав:

Всяка таблетка AVIRON RAPID съдържа 3 клинично доказани съставки с натурален произход: Апогентм - 100 mg, Андрографолид - 10 mg и Хумусна киселина - 250 mg.

Опаковка:

20 табл.

Свързани продукти
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет