АВИРОН РАПИД таблетки Neopharm

В наличност
72048
22.48 лв.
Опаковка
24 таблетки

АВИРОН РАПИД таблетки Неофарм

AVIRON RAPID tablets Neopharm

 

Какво представлява Aviron Rapid?

AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е хранителна добавка, предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния - температура, треска или болки в мускулите. Подходящ е и за профилактика на грип и остри вирусни инфекции (ОВИ).

Антибиотиците са безполезни срещу заболявания като грип и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката им, тъй като вирусите се променят непрекъснато, а повечето от тях и развиват резистентност срещу най-често използваните препарати.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средства, които едновременно спират тяхното навлизане и размножаване в организма, унищожават вече проникналите, но и стимулират имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите и периодът за оздравяване са значително по-краткотрайни.

Правилната профилактика също е от огромно значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди студеното време от годината и грипния сезон осигурява на организма всичко необходимо, за да се справи с болестотворните микроорганизми.

От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици стимулира отслабената имунна система и я възстановява. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.

Какъв е съставът на Aviron Rapid?

Всяка таблетка AVIRON RAPID съдържа 3 клинично доказани натурални съставки:

Състав:

 

Апогентм 100 mg
Андрографолид 10 mg
Хумусна киселина 250 mg

Активната съставка апоген произхожда от микроводоросли и основното ѝ действие е, че възпрепятства прикрепянето на вирусите към клетката, като по този начин защитава организма и от тяхното размножаване и влошаване на болестното състояние.

 

Андрографолидът е мощно средство против бактерии, които са също толкова вредни, колкото и вирусите. Освен това активното вещество помага за премахването на свободни радикали от организма, образуването на лимфоцити и унищожаването на ракови клетки.

Хумусната киселина, подобно на апогенът, пречи на закрепянето на вирусите в организма и помага за по-бързото оздравяване, лечението на дихателни проблеми и засилването на имунния отговор.

Как Aviron Rapid влияе на организма?

Този имуностимулант активно унищожава вирусите посредством 3 механизма на действие:

 • Възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им към дихателните пътища.
 • Спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията;
 • Стимулира и повишава силата на имунната система. А когато тя е своевременно подсилена и активирана, много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно сам с вирусната инфекция.

 

Какви са резултатите от употребата на Aviron Rapid?

 • Унищожаване на вирусите и край на инфекцията;
 • Бързо облекчение симптомите на грип и ОВИ;
 • По-бързи оздравителни процеси;
 • Ефективна защита от грип и други вирусни заболявания. 

Как се прилага Aviron Rapid?

Препоръчва се приемът на този имуностимулант да започне веднага след първите симптоми на грип или след контакт с хора, защото:

 • AVIRON RAPID може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар;
 • AVIRON RAPID е безопасен за приложение и позволява употреба от всички възрастови групи;
 • Не вземайте AVIRON RAPID, ако някога сте получавали алергична реакция към някоя от съставките в таблетките. Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Посъветвайте се с вашия лекар, ако забележите някой от тези симптоми.

Каква е схемата на прием?

Приемайте Aviron Rapid по долупосочените схеми при следните случаи:

 • Грип
 • Остри вирусни инфекции
 • Контакт с хора болни от грип или друго вирусно заболяване

Схема на прием (при инфекция)

ИНДИКАЦИЯ

 • Грип
 • Остри вирусни инфекции
 • Контакт с хора болни от грип или друго вирусно заболяване

ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА НАД 12 ГОДИНИ

 • Ден I   - 3 пъти х 3 таблетки
 • Ден II  - 3 пъти х 2 таблетки
 • Ден III - 3 пъти х 1 таблетка
 • Ден IV - 3 пъти х 1 таблетка
 • Ден V  - 2 пъти х 1 таблетка

ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ

 • Ден I   - 3 пъти х 2 таблетки
 • Ден II  - 3 пъти х 1 таблетки
 • Ден III - 3 пъти х 1 таблетка
 • Ден IV - 3 пъти х 1 таблетка
 • Ден V  - 2 пъти х 1 таблетка

Ако се наложи през първия ден да започнете приема на AVIRON RAPID следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза от 9 таблетки, като вземете 3 пъти по 3 таблетки или 6 таблетки наведнъж. Съответно при деца под 12 години- 6 таблетки наведнъж.

Схема на прием (при профилактика)

 

ИНДИКАЦИЯ ПРЕПОРЪЧВАН РЕЖИМ НА ПРИЕМ
Профилактика срещу повторно разболяване, след антибиотично лечение 20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка
Профилактика по време на грипна епидемия 20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка
Засилване на имунната система преди настъпване на зимния сезон 20 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 10 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 20 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка  

 

Често задавани въпроси при употребата на Aviron Rapid

Има ли Авирон Рапид странични ефекти?

Хранителната добавка е подходяща за всички възрастови групи, а странични ефекти не са известни, тъй като активните му съставки са с изцяло натурален произход.

Aviron Rapid съдържа ли парацетамол?

Не, продуктът укрепва организма и повишава способността на имунната система за справяне с вредните микроорганизми по напълно естествен начин. 

Какво да правя, ако се наложи да приемам Aviron Rapid за пръв път следобед или вечер?

Придържайте се към препоръчителната дневна доза от 6 таблетки, като вземете 2 пъти по 3 таблетки, или 6 таблетки наведнъж, а при деца под 12 години- 3 таблетки наведнъж.

Кога да не приемам Авирон Рапид?

Ако притежавате алергия или индивидуална непоносимост към някоя от активните съставки, консултирайте се с лекар преди да си назначите самолечение с медикамента. 

Мога ли да приемам Aviron Rapid с други лекарства?

Да, активните съставки на хранителната добавка са натурални и напълно съвместими с други медикаменти, ако вашият личен лекар прецени, че е подходящо.

Колко таблетки съдържа една опаковка?

В една опаковка има 24 таблетки.

Помага ли Авирон Рапид срещу Коронавирус?

Авирон Рапид действа като противовирусно средство, хранителна добавка, която стимулира имунната система. Но тъй като няма достатъчно проучвания и официална информация за влиянието му като помощен медикамент срещу Covid-19, екипът на ePharm не може да гарантира ефикасността му срещу вируса. 

Какво е мнението на клиентите за Авирон Рапид?

Aviron Rapid се превръща в един от най-търсените противовирусни хранителни добавки в аптеките, тъй като подсилва имунния отговор и помага на организма да се справи по-бързо с вече навлезлите в него микроорганизми, както и  противодейства на  по-нататъшното им закрепяне. Популярността му сред все по-голяма част от хората вероятно се дължи на полезните му натурални съставки, които защитават организма по естествен начин от проникването на бактерии и вируси. Поради тази причина е препоръчително да се приема профилактично, особено в грипния сезон, а според мнението на клиентите ефектът му е бърз и сигурен! Разгледайте и останалите ни продукти, в категория имунитет.Свързани продукти
Още от neopharm

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg