BALANCED MOOD капсули Nature's Way

В наличност
68739
44.52 лв.
Опаковка
90 капсули
Баркод (EAN)
033674127230

BALANCED MOOD capsules

БАЛАНС МУУД капсули

 

Balanced mood е предназначен да подпомогне нервната система да се справи с ежедневния стрес в съвременното градско общество. Формулата ѝ е разработена на базата на чисти природни съставки, доказали във времето своята ефективност в поддържането на нервното здраве.

Основната съставка в състава на тази хранителна добавка е добре познатата и широко разпространена у нас билка жълт кантарион (Hypericum perforatum). Растението влиза в състава на различни използвани от традиционната медицина лечебни средства още от времето на Древна Гърция. Жълтият кантарион има изразено антиоксидантно действие, помага на тялото да се справя с различни патогенни микроорганизми, а благодарение на антиинфламаторните си свойства подпомага регенерацията на тъканите.

Най-голям интерес сред научната общност в последно време буди антидепресивното действие на билката. Установено е, че той съдейства за облекчаване на симптомите при сравнително по-леки форми на състоянието, като следва механизмите на най-разпространените синтетични медикаменти за това състояние, но не предизвиква същите странични ефекти като тях.

 

Състав:

Жълт кантарион
Екстракт от стебло, цвят и лист, стандартизиран до 0.15% диантрони , измерени като хиперицин 0.45 mg
300 mg
Розмарин (лист) 80 mg
Спирулина 40 mg
  • Растителна капсула, целулоза, магнезиев стеарат.

  • Не съдържа: Изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, захар, сол, дрожди, пшеница, соя, млечни продукти, ГМО. Подходящо за вегани.

 

Начин на употреба:

  • Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 2-3 пъти дневно, за предпочитане по време или след хранене.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg