BIODERMA ABCDerm Babysquam

Продукт №
37388
В наличност
18.00 лв.
Опаковка
40 мл

BIODERMA ABCDerm Babysquam

БИОДЕРМА АБЦДерм Бейбискаум

Кераторегулираща и хидратираща интензивна грижа

 

 

Бла­го­да­ре­ние на форму­ла­та, съ­държа­ща точно оп­ре­де­ле­но ко­ли­чество от кера­то­ре­гу­ли­ра­щи и хидра­ти­ра­щи ак­тивни съставки, ABCDerm Babysquam навлажня­ва и от­стра­ня­ва млечните корички по скалпа. Бебе­то скоро ще има чист и подхра­нен скалп. ABCDerm Babysquam не е лепкав и се премахва лесно с шампо­ан. 

  • Без аромат
  • Без парабени
  • Хипоалергенен
  • Не дразни очите

Разработен в съответствие с "Педиатрична харта за дерматологична сигурност" на BIODERMA.

Продуктите от гамата ABCDerm са разработени според следните изисквания:

Сигурност: Минимизиране на риска от алергични реакции чрез внимателен подбор на съставките, като се изключват тези, които не са доказано безопасни. Използват се аромати без алергени.

Ефикасност: Подбор на най-чистите молекули в оптимални дози, за да се постигне дерматологично доказана ефикасност и изцяло да се запази кожния баланс.

Толерантност: Използване на ограничен брой подбрани съставки, за да  гарантира безопасност и комфорт.

Контрол: Проследяване на всички наши продукти на всеки етап от процеса на производство до мястото на продажба с цел да се гарантира абсолютна безопасност при употребата им.

 

 

Приложение:

1 път дневно - всеки ден

Нане­се­те върху млеч­ни­те крусти (по скал­па, вежди­те и/или зад ушите), ма­са­жи­райки нежно (тесни­ят от­вор на опаковка­та улес­ня­ва на­на­ся­не­то).

Оста­ве­те да дейс­тва 30 ми­ну­ти и из­мийте с не­жен шампо­ан, най-добре с хигиенен продукт ABCDerm.

Може да се из­ползва при но­во­ро­де­ни, с из­клю­че­ние на не­до­но­се­ни бе­бе­та. От хигиенни съображения, препоръчваме да затворите добре продукта след употреба.

 

 

Съставки:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, DI-C12-13 ALKYL MALATE, ISOTRIDECYL STEARATE, GALACTOARABINAN, BEHENYL ALCOHOL, ZEA MAYS (CORN) STARCH, SUCROSE STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM PHYTATE, SODIUM HYDROXIDE.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет