BIODERMA Photoderm Cover Touch SPF 50+ - златист крем

В наличност
67615
Специална цена 29.65 лв. 34.88 лв.
Опаковка
40 грама
Баркод (EAN)
3701129803431

БИОДЕРМА Фотодерм Ковър тъч SPF 50+ - златист крем

Photoderm COVER Touch SPF50+ - golden cream

 

Комбинираната към мазна кожа и склонната към акне кожа в миналото може да страда от неприятни лезии, като тъмни петна, белези или зачервявания. При излагане на слънце, тези кожни състояния се влошават. Тъмните петна потъмняват още повече, порите стават по-видими, а зачервяванията се завръщат с пълна сила. Photoderm COVER Touch SPF50+ е специално създаден за КОМБИНИРАНА КЪМ МАЗНА КОЖА и съдържа само най-важното за:

 • Защита срещу UVB и UVA лъчите и видимата светлина 100% минерални слънцезащитни филтри. И още, вместо да претоварва кожата с филтри, патентът на BIODERMASUN ACTIVE DEFENSE подсилва собствените защитни механизми на кожата срещу биологичното въздействие на UVA лъчите. Високотехнологичната слънцезащита комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява способността на кожата да се защитава, за да подпомогне дълготрайната грижа за нея при излагането на слънце.
 • Изравнява кожата: коригира, изравнява тена и перфектно покрива несъвършенствата благодарение на високата концентрация на минерални пигменти. Тази висока покривност предотвратява появата на нови тъмни петна, които могат да се появят вследствие на видимата светлина.
 • Уважава комбинираната към мазна кожа като намалява рисковете от появата на несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™, и като матира кожата в продължение на 8 часа. Порите не са запушени и несъвършенствата намаляват, ден след ден.

 

Начин на употреба:

 • За ежедневна употреба след нанасяне на хидратираща грижа.
 • За безупречен тен с матов завършек, без ефект на маска, разнесете продукта върху кожата на лицето от центъра към външната част.
 • Можете да използвате блендер или четка за грим за плътно разнасяне на продукта.
 • Нанесете равномерно и обилно на лицето и шията (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на слънцезащита).
 • Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
СерияPHOTODERM
Още от BIODERMA
 1. BIODERMA Sebium Активен лосион
  BIODERMA Sebium Активен лосион
  Специална цена 19.56 лв. 23.02 лв.
 2. BIODERMA Atoderm Intensice Гел-крем
  BIODERMA Atoderm Intensice Гел-крем
  от 13.43 лв. 15.79 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg