БИРЕНА МАЯ на люспи Bionia

В наличност
49137
5.72 лв.
Опаковка
100 грама

БИРЕНА МАЯ на люспи Биониа

BREWER'S YEAST Bionia

 

 

Бирена мая - люспи на Биониа спомага за укрепването на имунната система и защитните сили на организма, действа общоукрепващо, оказва благоприятно влияние при кожни проблеми като акне, прави кожата гладка и еластична, а косата - лъскава и мека. Заздравява ноктите. Употребява се за възстановяване след тежък физически труд и спорт и след заболявания. Бирената мая е комплексна хранителна добавка, която намира приложение и в козметиката. Тя се произвежда в Германия от бирени дрожди (100% S. cerevisiae) с гарантиран статус. Съдържа всички витамини от група В (В₁, В₂, В₃, B₅, В₆, B₉, B₁₂) в естествената си комбинация от незаменими аминокиселини и минерали (калций, калий, фосфор, желязо, манган, цинк и др.).

 

Бирената мая и метаболизма:

  • Бирената мая оказва благоприятно въздействие за обмяната на веществата в организма. Витамините B₃ (ниацин), B₆ (пиридоксин) и B₁₂ (кобаламин) способстват за оползотворяването на мазнините, въглехидратите, белтъчините и превръщането им в енергия.

 

Бирената мая засилва имунитета

  • Бирената мая се ползва като традиционно средство в народната медицина против голям брой инфекции. Съдържащите се в нея полизахариди засилват имунната система. B₅ (пантотенова киселина), фолиевата киселина и богатото съдържание на аминокиселини са от полза и за цялостното ни здраве, защото съдействат за регенерирането на клетките, особено когато сме под стрес, преболедували или отслабнали.

 

Бирената мая и добрата фигура

  • Поради богатото си съдържание на протеини бирената мая създава чувство на ситост и намалява необходимостта от прием на голямо количество храна. В същото време набавя на организма необходимите белтъчини и осигурява енергия на тялото. Бирената мая е полезна добавка за тези, които спазват диета за отслабване (само 2% мазнини), както и за спортуващи, тъй като протеините (40%) са изграждащия материал на мускулната маса.

 

Бирена мая за по-здрава кожа, коса и нокти

  • Бирената мая оказва благоприятен ефект за поддържане на състоянието на кожата, косата и ноктите, тъй като витамините от група B в комбинация с ценните аминокиселини подпомагат обмяната на веществата и естественото регенериране на клетките. Гарантът за растеж на клетките, фолиевата киселина (витамин B₉) е с много голямо съдържание 800 mcg/100g в Биониа Бирена мая.

 

Начин на употреба:

  • Приемайте 2 пъти по 1 супена лъжица бирена мая на люспи на ден с малко течност.
  • При тежък физически труд и при активно спортуващи - до 4 супени лъжици на ден.
  • Биониа Бирена мая на люспи не е лекарствено средство, а се препоръчва като хранителна добавка към дневното меню.
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg