BIONIME GD-500 убождащо устройство

Продукт №
54746
В наличност
10.20 лв.
Опаковка
1 таблетка

BIONIME GD-500 убождащо устройство

 

Убождащо устройство за глюкомерте:

  • BIONIME GM-100
  • BIONIME GM-550

Убождащо устройство GD500 е прибор за домашно и професионално използване с многократна употреба. Ланцета се изхвърля и се прибира обратно автоматично при изтегляне на капилярна кръв от върха на пръста. Накрайникът със 7 стъпала на дълбочината на убождане позволява на пациента самостоятелно да регулира оптималната дълбочина.

  • Особена конструкция за допълнителна безопасност: свалянето на накрайника на убождащото устройство автоматично отпуска натегнатата пружина, което предотвратява възможността от случайно убождане, ако Вие неволно натиснете бутона за убождане.

 

  • Функция за автоматично изваждане на иглата: натиснете бутона за убождане с една ръка, а с другата издърпайте корпуса на устройството – иглата автоматично ще бъде извадена от гнездото; тази функция предотвратява възможността от случайно убождане при свален накрайник, а също така намалява вероятността от директен контакт с кръвта.

 

  • Практически безболезнено убождане: точно и безвибрационно въвеждане на иглата и възможност за самостоятелен избор на едно от седемте нива на дълбочина на убождане, позволява процесът на взимане на кръв да бъде минимално травматичен.

 

  • Накрайникът има приспособление за определяне дълбочината на убождане: позволява да се избере най-подходящата дълбочина на убождане за всеки отделен потребител.
Свързани продукти
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет