PLANTIS Бял трън тинктура Artesania Agricola

В наличност
68822
18.76 лв.
Опаковка
50 мл
Баркод (EAN)
8435041034387

БЯЛ ТРЪН тинктура

CARBO MARIANO tincture

 

Cardo Mariano Plantis е хранителна добавка, която се грижи за здравето на черния дроб и свързаните с него органи и системи. Активната й съставка - хидроалкохолен екстракт от семената на билката бял трън, има доказано действие за пречистване на организма от натрупаните токсини.Това се дължи на флавоноидасилимарин, който отдавна се е превърнал в златен стандарт при медикаментите за лечение на черния дроб. Той притежава силна антиоксидантнаактивност и свойството да инхибира специфичните чернодробни ензими, които участват в увреждането на клетките на черния дроб.

Cardo Mariano Plantis се препоръчва на хора, които имат нужда от подкрепа при подобряване функциите на черния дроб. Той съдейства за процеса на детоксикация и изчистване на тялото от натрупани токсини, което осигурява не само по-добро здраве, но и ефективно регулиране на теглото. Може да се използва самостоятелно или да се съчетае със съответния диетичен режим. 

 

Състав:

  • Ароматен концентрат от бял трън  /Silybum marianum  . / хидроалкохолен екстракт от семена на бял трън  /30% съдържание на алкохол/

  • Не съдържа: Глутен, лактоза.

 

Начин на употреба:

  • По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.Не приемайте в неразреден вид! Разклатете добре преди употреба.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg