Малка количка с подаръци

Дядо Коледа може да почука и на вашата врата, затова не пропускайте да се включите в коледната томбола на ePharm. Очакват ви страхотни подаръци и много усмивки!

Как да участвате? 

  • За да се включите в томболата, трябва да направите покупка в сайта на ePharm в периода от 12.12-16.12.2022 г.
  • Стойността на покупката не е от значение, единственото условие е тя да бъде направена в горепосочения период.

Кога ще бъдат изтеглени победителите?

Победителите ще изтеглим на 21.12.2022 г., а обявяването им ще бъде на 22.12.2022 г.

Какво можете да спечелите?

Първа награда

Апарат за кръвно Omron M7 + Анализатор на телесно тегло Omron HN300

 Апарат за кръвно

Апарат за мерене на кръвно налягане от ново поколение. Това е автоматичен цифров апарат, който включва иновации за абсолютно точното измерване на кръвното налягане. Притежава специален интелигентен маншет, който има интеграция към мобилното приложение OMRON connect. По този начин можете да следите вашите жизнени параметри във всеки един момент. 

Апарат за измерване на кръвно налягане Omron M7 Intelli IT е снабден със специален цветен индикатор, който показва  дали резултатът от измерването е над препоръчителните стойности. Също така, разполага с тракер за сутрешна хипертония, тоест може да показва дали сутрешната средна стойност е над препоръчителното ниво. Апаратът има и функция за осредняване и показва средно седмични стойности - сутрешни и вечери. Притежава функция за откриване на неравномерен сърдечен ритъм и за разпознаване на движенията на тялото.

Анализатор на тегло

Интелигентен персонален анализатор на телесното тегло. Разполага с памет за двама потребителя. Измерва и индекс на телесна маса  (ИТМ). Притежава новата технология "STEP ON" - автоматично включване щом стъпите върху него. Разполага с Bluetooth за по-лесен мониторинг и следене на резултати чрез приложението за мобилни устройства "OMRON connect".

Втора награда

Инахалатор за деца

Инхалатор за деца във формата на коте. Ще помогне на децата, когато имат неприятна кашлица или затруднено дишане. Инхалаторът е специално разработен с дизайн, подходящ за бебета и малки деца, и ще осигури ефективно лечение на малчуганите. Може да се използва при проблеми на долни дихателни пътища - астма, бронхит, бронхиолит, хронична обструктивна белодробна болест. В комплекта се предлага както детска маска, така и маска за възрастен.

Трета награда

Мощни Regulat есенции и хиалуронова киселина от растителен произход

Мощни Regulat есенции и хиалуронова киселина от растителен произход с добавени биотин, цинк, мед и силиций. Грижа за косата, кожата и ноктите. Флаконите имат много бърз и траен ефект и можете да видите резултати в рамките на само 40 дни. 

Флаконите с хиалуронова киселина намаляват бръчките, заглаждат кожата и повишават нейната еластичност. Заздравяват косъма и ноктите, стимулирайки растежа им. 

Четвърта награда

Витамини за НЕГО и за НЕЯ - комплект

Добавки за мъже

Специално разработена балансирана формула за мъже до 50 години. С допълнително добавени витамин В6, витамин С, витамин Е, хром, ликопен и селен. С богато съдържание на  26 различни  зеленчуци и плодове.

Витамините осигуряват на организма необходимото количество ценни хранителни вещества, които подпомагат  поддържането на  здраво сърце, простата, костна, имунна и храносмилателната система, зрение и енергийни нива. Подсладени са с тръстиков сок и органична тапиока. 

Добавки за жени

Желирани витамини, създадени за жени под 50 годишна възраст. Съдържат необходимите за организма  витамин В6, витамин D, биотин, фосфор, калций, бор и хром, както и 26 различни плодове и зеленчуци. Редовният прием на витамините подпомага поддържането на здрави костна система, сърце, имунна система, зрение и енергийни нива. Подсладени са  с органична  тапиока и тръстиков сок.

Пета награда

Комплект добавки на Power of nature

Хранителна добавка за здрава чревна флора

Хранителна добавка за здрава чревна флора. Probiozen Plus Chios Mastic комбинира 10 пробиотични щама с мастика от Хиос, глутамин и цинк. Пробиотикът подпомага чревния баланс и добрата перисталтика.  Капсулите съдържат мастика от Хиос, известна като ароматна смола от мастиково дърво, притежаваща редица полезни свойства за храносмилателната система,  L-глутамин и цинк.

Оливиотик е хранителна добавка

Оливиотик е хранителна добавка, която подпомага поддържането на силна имунна система.  Съдържа екстракт от листа на маслина, който е естествен източник на хеленолова киселина, цинк и витамин D3. Събрани заедно, те се грижат за нормалното функциониране на имунната система. Добавките са изключително подходящи за прием през зимния сезон  за предпазване от вируси и грипове. 

хранителна добавка с ехинацея

ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРА е хранителна добавка с ехинацея, витамин С и цинк. Тази мощна комбинация, съдържаща концентриран сок от ехинацея допринася за нормалното функциониране на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Редовният прием предпазва организма от болести, вируси и грипни състояния. Витамините са подходящи за прием през есенно-зимния период за подсилване на имунитета. 

5 дни томбола, 5 страхотни подаръка! Не пропускайте възможността да се включите в играта!