БОЧКО Детска паста за зъби - Дъвка

В наличност
42232
2.52 лв.
Опаковка
75 мл
Баркод (EAN)
3800002302662

БОЧКО Детска паста за зъби - Дъвка

 

Да си признаем – няма някой, който да не обича аромата на дъвка, нали? А какъв е този аромат ще си припомните, щом заедно с малкия палавник пробвате нашата паста за зъби. За здрави зъбки и усмивка на шампион! Специалната формула се грижи за ежедневната хигиена на детските зъбки и венци. Заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбите с добавения калций. Предотвратява развитието на кариес и се грижи за здравето на венците посредством включения флуор.

  • Сорбитол - Сорбитолът е хранителна добавка. Той притежава сладък вкус и доказани антикариесни свойства. Попадането му в устата е съпроводено с усещането за хлад – ефект, който води до облекчаване на болезненото усещане на подутите и с повишена температура област на венците.
  • Растителен глицерин - В пастите за зъби Бочко играе ролята на овлажнител, а също и натурален подсладител, поради сладкия му вкус. Няма научни доказателства за опасност за здравето на детето при вътрешен прием на глицерин.

 

Състав:

  • Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Lactate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid.

 

Начин на употреба:

  • Върху детска четка за зъби поставете количество от пастата колкото грахово зърно. Четкайте 2-3 минути и изплакнете обилно с вода.
  • Затворете добре тубата след употреба.
  • Ползвайте сутрин и вечер след хранене.
  • Препоръчваме до 10-годишна възраст добрата устна хигиена да се контролира от възрастен.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg