БОЧКО Влажни кърпички за лице и тяло

В наличност
62710
2.46 лв.
Опаковка

64 бр

БОЧКО Влажни кърпички за лице и тяло

 

Влажните кърпички Бочко, с 99,6% пречистена вода върху тъкан от естествени материали,  са специално създадени за ежедневна грижа и тоалет на деликатната бебешка кожа от първия ден. Подходящи са за почистване и освежаване на най-нежните и чувствителни зони на бебето – очи, носле, устни и областта на пелените.

Изработени са от естествени материали с грижа към природата. Произведени по специална технология, осигуряваща здравина, плътност и минимална разтегливост при употреба. Навлажнени с лосион, съдържащ 99,6% пречистена вода, с балансирано рН и без парфюм.

Меките кърпички Бочко са дерматологично и клинично тествани, без дразнещо действие. Напоена с козметичен лосион тъкан, съдържаща естествена растителна целулоза.

 

Състав на лосион:

  • 99,6пречистена вода – преминала 5-степенно специално пречистване чрез процеси на деминерализиране, обратна осмоза и осигуряване на микробиална чистота питейна вода. Високата степен на чистота на изходната вода осигурява производство на нежен за кожата лосион, безопасен при употреба върху чувствителните зони на бебешка кожа.
  • Цетримониев бромид – активна съставка с антистатично, омокрящо и антибактериално действие, безопасна за употреба в козметични продукти за хигиена на кожата. Цетримониевият бромид осигурява тяхната чистота и безопасност по време на употреба и съхранение като ефективно предотвратява замърсяването с микроорганизми и потиска тяхното развитие.
  • Буферна система, която осигурява постоянно рН на лосиона, близко до това на здравата бебешка кожа. Натриевият цитрат и лимонената киселина са безопасни съставки, широко използвани както в козметиката така и при производството на храни.
  • Бебешката кожа е несъвършена в своето развитие, много по-тънка и незряла спрямо тази на възрастните. При нея е неизбежно да бъде наречена – чувствителна. Затова е много важно продуктите за грижа за кожата на бебета и малки деца да бъдат с балансирано pH. Стабилното pH потиска растежа на бактерии и създава оптимална среда, в която може да се развива и съществува само присъщата за кожата микрофлора.

 

Начин на употреба:

  • Отлепете стикера и изтеглете необходимите кърпички. Залепете обратно стикера, за да запазите влажността на кърпичките и да ги предпазите от замърсяване. Отвореният пакет употребете до 4 седмици. Съхранявайте при стайна температура на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. Употребените кърпички изхвърлете на указаните места.

 

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg