BONILASH серум за стимулиране растежа на миглите

В наличност
54048
61.10 лв.
Опаковка
3 мл
Баркод (EAN)
5902026460477

БОНИЛАШ серум за мигли

BONILASH eyelash serum

 

Видими ефекти само след 6 седмици употреба на BONILASH.

Видими ефекти само след 6 седмици употреба на BONILASH

 

Bonilash е серум за стимулиране на растежа на миглите, което е доказало своята ефективност! Бонилаш беше тестван от 26 жени на възраст между 24 и 41 години в рамките на клинично изпитване, проверено като резултат на два етапа - междинен 6 и краен 12 седмици.

 

След приключване на изследванията, всички резултати показват, че Bonilash е продуктът, който трябва да имаш, ако искаш по-дълги, по-плътни, по-наситени и по-здрави мигли.

 

Още повече, изследванията показаха, че Bonilash освен серум за стимулиране на растежа на миглите, е и решение за спиране на прекомерното им окапване.

 

Докладът от клиничните изпитвания потвърди полезните ефекти, които Bonilash обещава. Точно потвърждение, от което се нуждаем, за да докажем, че ти предлагаме ефикасен продукт, който не само обещава, но и предоставя положителните си ефекти за миглите.

 

ПОЛУЧЕНИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД РЕДОВНА 12 СЕДМИЧНА УПОТРЕБА НА ПРОДУКТА*

Резултати от редовната употреба на Bonilash

 

  • Bonilash е безопасен продукт. Серумът за мигли е дерматологично и офталмологично тестван и е показал, че ако се прилага по предназначение, той е безопасен от здравословна гледна точка.
  • Да, гримът не пречи на употребата на Bonilash. Единственото правило е вечер, преди употребата на серума, да си махнеш грима и клепачите да са чисти и сухи.
  • Видимите ефекти се появяват след само 6 седмици от началото на употребата. При приключване на пълния курс на редовна употреба на продукта, миглите ти ще бъдат с 25% по-дълги.
  • Продуктът се нанася много лесно, върху чисти и сухи клепачи, по дължината и в основата на горните мигли, като държите клепача затворен. Според получените отговори, като цяло продуктът е лесен за употреба, като усещането беше определено дори за приятно.
  • Bonilash може да бъде използван от хора, които носят контактни лещи (преди употреба лещите трябва да се махнат).
  • Да, серумът Bonilash може да се използва и от хора с перманентен грим. Единствената препоръка е преди употреба клепачите да бъдат чисти и сухи.
  • Да, внимателно подбраните съставки на Bonilash въздействат върху корените на миглите и затова може да се полага дори върху боядисани с къна мигли.
  • Серумът за мигли Bonilash е противопоказан за употреба по време на химиотерапия, но може да бъде използван след приключването ѝ.
  • Серумът Bonilash не е болезнен и е напълно безопасен. След извършените изследвания от лекари дерматолози и офталмолози по отношение на толерантността на кожата на мястото на прилагане и толерантността на очите беше установено, че серумът изпълнява условията за безопасност от козметична и здравословна гледна точка.
  • Поради активната съставка биматопрост, която има действие да раздразни фоликула на косъма, докато активира неговия растеж, удължава живота на миглата и стимулира образуването на нови мигли, е възможно моментно усещане на раздразнение. Пантенолът с успокояващото му действие бързо възстановява пълния комфорт при употреба.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg