BRAIN OMEGA 3 капсули ZeinPharma

В наличност
63059
Специална цена 22.90 лв. 38.00 лв.
Опаковка
30 капсули
Баркод (EAN)
4260085384112

BRAIN OMEGA 3 capsules ZeinPharma

БРЕЙН ОМЕГА 3 капсули ЗайнФарма

 

 

Омега-3 мастните киселини са есенциални полиненаситени мастни киселини, които имат благоприятно влияние върху човешкия организъм във всички етапи от живота. Още в утробата те допринасят за развитието на мозъка на бебето. Докато при възрастните подпомагат нормалната работа на мозъка и на сърцето. За съжаление, нашето тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме с храната – съдържат се в големи количества в скумрията, херингата и сардините – или с приема на добавки. Днес са известни 11 омега-3 мастни киселини, но не всички са еднакво ценни за организма. Такива са Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Когато купувате хранителни добавки, уверете се, че получавате достатъчно висока доза EPA и DHA и че те са в определено съотношение, в зависимост от приложението на продукта, защото това говори за качеството му. Пазарът е залят от добавки, които въпреки че рекламират обратното, предлагат много по-малки количества от тези мастни киселини и не обръщат внимание на съотношението им. При тях често са добавени други, по-малко ефективни видове, които обаче не носят същите здравословн ползи за организма, каквито носят EPA и DHA.

Оmega-3 Gold Brain Edition е премиум серията Омега-3 мастни киселини на ZeinPharma, която е разработена специално в полза на здравето на мозъка. Тя съдържа 30 желатинови капсули с висококачествено, пречистено и напълно безопасно рибено масло от малки диви риби от чистите води на Южния Пасифик. Продуктът се отличава с уникален състав. Съдържа висока доза от определящите качеството мастни киселини DHA и ЕРА в оптимално съотношение – 500 mg DHA и 100 mg ЕРА. DHA е мастната киселина, която има положително действие върху мозъчната функция. Тя се намира в големи количества в мозъчните клетки; Защитава нервните клетки; Осигурява комуникацията между отделните нервни клетки.

Рибеното масло, използвано в тази високачествена хранителна добавка на ZeinPharma, не съдържа тежки метали, живак, пестициди и други замърсители! Произходът и съставът му се изследват внимателно, с помощта на специални лабораторни анализи. Сложният, патентован процес на пречистване и устойчивата и екологичната му обработка гарантират най-високата чистота и безопасност на продукта. И още нещо любопитно – висококачественият концентрат на рибено масло в Оmega-3 Gold Brain Edition има ярък цвят и не причиняване неприятна оригване – доказателство за изключително ниската степен на окисляване.

Приемът на Оmega-3 Gold Brain Edition допринася за:

 • Поддържане на нормалната мозъчна и когнитивната функция.
 • Подобрена памет и концентрация.
 • Добро капилярно и артериално здраве.

 

Състав в 1 капсула:

 • Рибено масло - 1000 mg
 • Омега-3 мастни киселини - 670  mg
  • от които Докозахексаенова киселина (DHA) - 500 mg
  • от които Ейкозапентаенова киселина (ЕРА) - 100 mg
 • Витамин E - 5 mg

 

Начин на употреба:

 • По 1 капсула дневно.
Още от Zein Pharma
 1. VASCORIN ARGININ plus капсули ZeinPharma
  VASCORIN ARGININ plus капсули ZeinPharma
  Специална цена 49.40 лв. 65.00 лв.
 2. АЛФА-ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 300 mg капсули ZeinPharma
  АЛФА-ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 300 mg капсули ZeinPharma
  Специална цена 60.00 лв. 75.00 лв.
 3. АЦЕТИЛ L-КАРНИТИН 500 mg капсули ZeinPharma
  АЦЕТИЛ L-КАРНИТИН 500 mg капсули ZeinPharma
  Специална цена 35.00 лв. 50.00 лв.
 4. ВИТАМИН B12 пастили ZeinPharma
  ВИТАМИН B12 пастили ZeinPharma
  Специална цена 19.90 лв. 35.00 лв.
 5. COLLAGEN C-RELIFT капсули ZeinPharma
  COLLAGEN C-RELIFT капсули ZeinPharma
  Специална цена 49.40 лв. 65.00 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg