PLANTIS Чага капсули Artesania Agricola

В наличност
68851
59.47 лв.
Опаковка
45 капсули
Баркод (EAN)
8435041042696

ЧАГА капсули 

CHAGA capsules

 

Chagа Eco Plantis е високоефективна хранителна добавка с екстракт от гъба чага – един от най-силните имуностимулатори и имуномодулатори, известни в природата. Богата на полизахариди и бета глюкани, тя стимулира имунитета и подобрява общото благосъстояние на организма. В периоди на повишена заболеваемост приемът й осигурява активна имунна защита на тялото, скъсява периода на боледуване, намалява опасността от последващи усложнения и улеснява възстановяването след грип, настинки и бактериални инфекции. 

Гъбата чага се използва за поддържане на общото здраве от хилядолетия. Заради уникалния си състав и свойството си да поддържа всички системи в организма, тя е наричана „гъба на безсмъртието“ и „дар от боговете“, като се радва на огромна популярност и е списъка на „суперхраните“. Изключително силен адаптоген, тя помага на тялото да се справи със стреса и болестите. Освен това чагата има най-високото ниво на антиоксидантна активност от всички суперхрани (ORAC).

 

Състав:

  • Чага Екстракт от гъба, осигуряващ 30% полизахариди и 15% бета-глюкани - 400 mg
  • Екстракт от гъба Чага /Inonotus obliquus (71%)/, растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза, малтодекстрин, силициев диоксид)

 

Начин на употреба:

  • По 2 капсули дневно, по време на основните хранения.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg