ЦИКАТРИДИНА супозитории Naturpharma

В наличност
39724
23.92 лв.
Опаковка

10 супозитории

Цикатридина супозитории

Cicatridina supozitoare

 

Супозиториите Цикатридина действат благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина - мукополизахарид, който е широко разпространен в тъканите на тялото. Хиалуроновата киселина действа като поддържа структурата и по този начин придава тонис, трофизъм и еластичност на тъканите. Многобройни клинични проучвания са демонстрирали капацитета на хиалуроновата киселина да ускорява и подобрява процеса на регенерация на тъканите.

Адекватно лечение на процесите на регенерация на аноректалния канал след проктологични операции, вътрешни и външни хемороиди, проктити, криптити, анални рагади, фисури, перианални фистули.

  • В случай на индивидуална свръхчувствителност към един от компонентите на продукта не е препоръчително да се използва продукта.

 

Бременност и кърмене

  • Безопасността при употреба на Цикатридина супозитории по време на бременност и кърмене не е демонстрирана. При такива обстоятелства се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар.

 

Ефекти върху способността за шофиране и работа с апаратура или машини:

  • Не са необходими специални предпазни мерки.

 

Взаимодействие с други лекарства:

  • Не са известни взаимодействия с други продукти и затова се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар преди използването на продукта.

 

Начин на употреба:

  • Извадете супозитория като дръпнете двата предварително срязани края на блистера. Добра хигиенна практика е да измиете ръцете си преди употреба.
  • Цикатридина могат да се използват за дълги периоди.
  • Съхранявайте продукта на недостъпни за деца места. Избягвайте контакт с очите. Не поглъщайте!

 

Нежелани ефекти:

  • Прилагайте всички продукти локално, особено ако използването е продължително и може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, прекратете лечението и се консултирайте с лекар. Ако се появят нежелани ефекти които не са описани в тази листовка, информирайте лекар.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Други

10 супозитории

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg