ЦИСТОСТОП SR таблетки Neopharm

В наличност
53458
21.42 лв.
Опаковка
30 таблетки
Баркод (EAN)
3800206060474

ЦИСТОСТОП SR таблетки Неофарм

CYSTOPOP SR tablets Neopharm

Възпалението на пикочния мехур, известно още като цистит, се среща сравнително често при жените. 4 от всеки 5 от тях са страдали от цистит поне веднъж в живота си. При мъжете това заболяване се наблюдава сравнително рядко. Основна причина за появата на цистит е наличието на бактерията Ешерихия коли (Escherichia coli) в пикочните пътища. Появата й се дължи на различни фактори, основният сред които е задържането на урина в пикочния мехур, породено от различни проблеми. Други фактори за появата на Ешерихия коли може да бъдат възпаление на половите органи, сексуален акт, бременност, използване на спермициди, хормонални промени, катетеризация, бъбречно каменна болест, бактериална инфекция на простатата или увеличена простата при мъжете, както и други състояния, предизвикващи възпаления в организма. Основният симптом при наличие на цистит е парене и трудно уриниране. Позивите за уриниране са чести, мъчителни и неефективни, придружени са с болка и парене. Цветът и мирисът на урината може да се променят, а понякога в нея има дори кръв.

CYSTOSTOP SR е продукт, който благоприятства здравето на пикочните пътища (пикочен мехур, пикочен канал, уретери) и бъбреците, като поддържа урината в нейните физиологични нива на чистота от бактерии. Произведен е по иновативна технология с постепенно освобождаване на съставките, което осигурява поддържане на оптимални нива на активните вещества в организма и по-висока ефективност.

D-маноза - монозахарид, който се среща в много плодове, включително и в червените боровинки. Тъкмо за това червените боровинки са изключително препоръчвани при проблеми с пикочните пътища. При приема на CYSTOSTOP SR D-манозата се освобождава до 90 минути непроменена в урината. Там тя оказва своят бърз, благоприятен ефект, като подпомага изчистването на пикочните пътища със самото уриниране. При прием на обикновени продукти, съдържащи D-маноза, в организма остават едва около 10% от нея, което налага нейното често приемане (обикновено през 2 часа). CYSTOSTOP SR са таблетки с удължено освобождаване. Така те осигуряват постепенно отделяне на D-манозата в организма и нейната оптимална концентрация в урината, което прави ефекта от нея още по-добър, а необходимостта от прием на продукта - намален до 3 пъти на ден.

BetaVac - патентована комбинация от натурални екстракти от американска червена боровинка и брезови листа. Екстрактът от червена американска боровинка съдържа биологично активни вещества, които се излъчват в урината, където подпомагат благоприятното действие на D-манозата. Проантоцианидините и D-манозата имат синергичен ефект - взаимно усилват действието си, и такарезултатът от тяхното съвместно приложение е значително по-добър от самостоятелната им употреба. Другите активни съставки в BetaVac подкрепят и подпомагат действието на D-манозата и проантоцианидините и така допринасят за по-лесно уриниране и прочистване на пикочните пътища с урината.

CYSTOSTOP SR е с бърз ефект, който е осезаем още в първите часове след приема на продукта.

 

Начин на употреба: 

 • Приемайте 3 пъти на ден по 2 таблетки 1 час преди или 2 часа след хранене.
 • Продуктът е хранителна добавка.
 • Да не се превишава препоръчителния дневен прием.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Странични ефекти:

 • Не са известни странични ефекти и противопоказания при приема на продукта.
 • Той е безопасен и е с много добра поносимост, заради което може да бъде приеман и за по-продължителен период от време, както от обикновени хора, така и от бременни, кърмещи жени и хора, болни от диабет.
 • Продуктът е подходящ и за деца над 6 годишна възраст, като дозата се определя от специалист, според теглото на детето.

 

Състав:

 • D-Маноза - 500 мг
 • BetaVac™ - 50 мг. (запазена комбинация от стандартизиран сух екстракт от американска червена боровинка - Vaccinum macrocarpon и стандартизиран сух екстракт от брезови листа - Betulla spp., съдържаща проантоцианидини тип А и В, 3,5,7:3',4'- пента - хидрокси-флавон; 3,7,3',4' - тетра - хидрокси - флавон и епикатехин - (4(3—>6) - епикатехин - (4|3—>8, 2(30—>7) - епикатехин.)
 • Помощни вещества: агент, контролиращ освобождаването - хидроксипропил метилцелулоза, хлъзгащо вещество - магнезиев стеарат.

 

Още от neopharm
 1. НЕОЛЕКСАН 500мг таблетки Neopharm
  НЕОЛЕКСАН 500мг таблетки Neopharm
  19.99 лв.
 2. СИНКВАНОН капсули Neopharm
  СИНКВАНОН капсули Neopharm
  19.99 лв.
 3. АВИРОН РАПИД КИДС сашета Neopharm
  АВИРОН РАПИД КИДС сашета Neopharm
  23.65 лв.
 4. СИНКВАНОН ЗА ДЕЦА сашета Neopharm
  СИНКВАНОН ЗА ДЕЦА сашета Neopharm
  17.99 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg