КолонХелп

ColonHelp

ColonHelp е нова и уникална по рода си хранителна добавка с изцяло натурални растителни фибри и най-висококачествени билки, която детоксикира и пречиства организма, подобрява храносмилането и цялостното състояние на чревната флора, перисталтиката, допринася за регулиране на чревния транзит. Продукта помага както при запек и подуване, така и при диария. В комбинация с течност 100% натуралните фибри, които продукта съдържа, увеличават неколкократно обема си и почистват като една деликатна гъба токсините и хранителните отпадъци, които се натрупват с времето по стените на дебелото черво и храносмилателния тракт. Продукта НЕ съдържа ексципиенти, подобрители, консерванти, подсладители и добавени аромати, което е от много голямо значение за пълната и качествена детоксикация.
 
Все повече специалисти нутриционисти констатират, че стресът, тютюнопушенето, заседналия начин на живот и замъсения въздух, които дишаме, са едни от основните причини за натрупването на токсини и затова е наложително да предприемем стъпки за детокискация и пречистване на организма. Колон Хелп постига точно това чрез мощното действие на специално избраните седем натурални съставки като спомага за елиминирането на несмилаемите хранителни отпадъци от дебелото черво, има успокояващо и омекотяващо действие върхи чревните стени и регулира честотата на дефекацията.
 
Чрез регулирането на стомашно-чревния тракт КолонХелп намалява усещането за глад и спомага за поддържането на всякакъв вид диети. Продукта се препоръчва при повишени нива на холестерола и наднормено тегло. Високото съдържание на фибри и Омега-3 мастни киселини спомага за нормализиране на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта допринасяйки за здравето на сърдечно-съдовия апарат. Продукта също поддържа в норма постпрандиалната гликемия и се препоръчва при всички състояния на умора и изтощение. Много гастроентериолози изразяват мнение, че правилното функциониране на храносмилателната система и чревната флора допринася за здравето на имунната система.

 
ColonHelp (КолонХелп) е единственият продукт с детоксикиращ ефект, съдържащ Омега 3 мастни киселини, които са получени чрез специална технология, при която лененото семе се стрива и смесва с маслото. Ежедневният прием на ColonHelp (КолонХелп), който е две лъжици на ден, осигурява същото количество Омега 3 мастни киселини, които се съдържат в 4-5 обикновени капсули.

Комплексното действие на КолонХелп стимулира естествените функции на организма и допринася за:

 • Нежна детоксикация.
 • Възстановяване на чревната перисталтика.
 • Подобряване на храносмилането и елиминиране подуването на корема.
 • Задържане на телесното тегло.
 • Поддържане на нормалните стойности на холестерол и кръвна захар.
 • Възстановяване на чревно-микробната флора.
 • Поддържане на нормалното функциониране на имунната система.
 • Осигуряване физиологичните функции на черния дроб.
 • Премахване на усещането за умора и изтощение.

За цялостен курс на детоксикация се препоръчва приема на КолонХелп в продължение на 3 месеца.

КолонХелп съдържа добре балансирана комбинация от фибри и билкови екстракти с доказан ефект:

 • Ленено семе (Linum usitatissimum):

Лененото семе е мощен детоксификатор, стимулира чревната дейност и е богат източник на омега 3 мастни киселини. Един от най-здравословните хранителни източници. Пречиства организма и действа благоприятно при сърдечно-съдови заболявания.

 • Псилиум люспи (Plantago ovata)

Най-богатият източник на разтворими фибри, който надвишава дори овесените влакнини. След като попаднат в дебелото черво, люспите на псилиум образуват клей, който абсорбира токсините.  Разтворимите фибри от псилиум блокират резорбцията (усвояването) на мазнини и захарта в червата.
 

 • Кимион (Carum carvi)

Кимионът има отлични антисептични свойства и стимулира храносмилането. Има и противовъзпалително действие. Основната му роля е премахването на чувството за подуване на корема.
 

 • Магданоз (Petroselinum crispum)

Магданозът е натурален детоксификатор, който елиминира задържаната вода от тъканите и подобрява храносмилането.  Магданозът регулира стомашната киселинност, и се препоръчва за лица, употребяващи високо киселинни храни (месо, колбаси, сирена). Използва се в детокс диети.

 • Кориандър (Coriandrum sativum)

Особено ефективен при храносмилателни разтройства (подуване на корема, лошо храносмилане). Кориандърът се употребява за отстраняване на чревните газове и подуването на корема, подобряване на храносмилането – етеричното масло от кориандър стимулира секрецията на стомашни сокове.

 • Риган (Origanum vulgare)

Антибактериални свойства и ефективен природен детоксикант. Риганът е добро помощно средство за подобряване на храносмилането и болки в стомаха, използван още от времената на Хипократ. Риганът е особено важен в борбата срещу патогените бактерии, погълнати заедно с храната в нашето тяло.

 • Лечебна глина

Чудотворна глина има цялостно пречистващо действие от древни времена. Тя се свързва с токсичните молекули в тялото. Пречиства кръвта и нормализира перисталтиката на червата.

ColonHelp (КолонХелп) не съдържа билки с мощни слабителни и очистителни свойства, и не предизвиква зависимост. Поради тази причина, ColonHelp (КолонХелп) може да бъде консумиран дълго време като основна хранителна добавка, изключително богата на растителни фибри (4-8 гр) дневно.

Колон Хелп (KolonHelp) НЕ се препоръчва при бременни и кърмещи жени поради възможността по време на процеса на детоксикация някои токсини да попаднат в кръвта на майката и да стигнат до плода/бебето.

Препоръки:
Колон Хелп се приема преди или след хранене, заедно с 200 мл течности: вода, плодови или зеленчукови сокове, или кисело мляко за максимално добър ефект.

 • Възрастни: 1-3 мерителни лъжици Колонхелп дневно (8-24 гр/дневно).
 • Подрастващи между 12-18 години: 1 мерителна лъжица дневно (8 гр).

Максимална доза: 4 лъжици дневно (32 гр).

При лечение на хронични заболявания, включващи интензивен прием на лекарства, препоръчително е ColonHelp (КолонХелп) да се консумира на разстояние до 2 часа от лекарствата.
Задължително изпивайте 400 мл вода, след приемането на продукта. По време на диетата, консумацията на вода/течности трябва да бъде приблизително 1,5-2 литра/дневно. Продуктът може да се приема и вечер, при условие, че поемaте достатъчно количество вода. Растителните фибри предизвикват запек, ако не бъдат приемани с достатъчно количество течности.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg