ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН ФОРТЕ капсули

В наличност
69087
Специална цена 12.16 лв. 14.30 лв.
Опаковка
5 капсули
Баркод (EAN)
3831061012100

ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН ФОРТЕ капсули

DEFENDYL IMUNOGLUKAN FORTE capsules

 

ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН ФОРТЕ капсули съдържаща натурален IMG (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan), витамин С и цинк. Витамин С и цинк допринасят за нормално функциониране на имунната система. Дефендил Форте съдържа естествен IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan) - 300 mg, два пъти препоръчителния дневен прием на витамин С и препоръчителния дневен прием на цинк.
Витамин С и цинк допринасят за нормално функциониране на имунната система. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

 • IMG (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan) е естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата кладница (Pleurotus ostreatus). Безопасността му е потвърдена от многобройни проучвания, публикувани в научната литература.
 • Витамин С: Човешкото тяло трябва да получава витамин С от храната, защото не е в състояние да го произвежда самостоятелно. Организмът абсорбира толкова витамин С, колкото е необходимо. Витамин С играе важна роля в много функции и затова е от съществено значение за здравословния живот. Допринася за нормалното образуване на колаген за правилната функция на кръвоносните съдове, костите и хрущяла. Той спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес, за функцията на имунната система и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
 • Цинк: Цинкът е микроелемент, който направлява повече от 300 ензимни процеса и допринася за нормалното протичане на метаболизма на мастни киселини и въглехидратите и в синтеза на белтъчини. Също така допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата, ноктите и косата, за нормалния синтез на ДНК, на делене на клетките и за защитата на клетките от оксидативен стрес, също както витамин С. Цинкът допринася за нормалната функция на имунната система.

 

Състав:

IMG, витамин С (калциев аскорбат), капсула (хидроксипропил метил целулоза), цинк (цинков бисглицинат), противослепващи вещества (магнезиев стеарат), оцветители: червен железен оксид, титанов диоксид.

IMG (Beta-(1.3/1.6)-D-Glucan)  300 mg
Витамин C  160 mg
Цинк  10 mg

 

Начин на употреба:

 • Приемайте по 1 капсула дневно в продължение на 5 последователни дни.
 • Не дъвчете капсулите! Приемайте капсулите с чаша вода и ги глътнете цели. Приемайте ги на празен стомах сутрин половин час преди закуска или вечер преди лягане. Дефендил® форте е предназначен за възрастни и деца над 12-годишна възраст.
 • Дефендил 4 форте е подходящ също така за диабетици и вегетарианци.
 • Дефендил форте не съдържа глутен или лактоза.
Още от Defendyl
 1. ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп MEDIS
  ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп MEDIS
  Специална цена 14.53 лв. 17.10 лв.
 2. ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН D3 за имунитет таблетки за дъвчене
  ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН D3 за имунитет таблетки за дъвчене
  Специална цена 19.86 лв. 23.36 лв.
 3. ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН капсули
  ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН капсули
  Специална цена 19.86 лв. 23.36 лв.
 4. ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН сироп
  ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН сироп
  Специална цена 19.86 лв. 23.36 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg