ДИАСАН МАКС За кръвната захар канела + хром + цинк VITAGOLD

ИЗЧЕРПАН
50429
Специална цена 8.75 лв. 10.30 лв.
Опаковка
30 капсули

ДИАСАН МАКС

 

Диасан Макс поддържа нормалното ниво на кръвна захар. Подходящ е за възрастни и деца над 12 години.

  • Екстракт от цейлонска канела - съдържа полифеноли, флавоноиди, танини и др. Активните вещества подпомагат за нормалното усвояване на глюкозата  в тъканите (най-вече в мускулите). Допринася за поддържане нормалното ниво на холестерол в кръвта. Цейлноската канела се отличава от другите видове с много ниското съдържание на "кумарин"/вещество, което пречи на нормалното кръвосъсирване/. В Диасан Макс се използва воден екстракт от цейлноска канела, а там това вещество липсва.
  • Екстракт от горчив пъпеш - съдържа голям брой биологично активни химични съставки - тритерпени, протеини, сапунини, пептиди, гликозиди и др. Гликозидите в екстракта от горчив пъпеш подпомагат за поддържане нормалното ниво на глюкоза в кръвта и допринасят за усвояването й в тъканите. Възпрепятстват натрупването на излишни мазнини.
  • Екстракт от гимнема - Използва се за поддържане нормалните стойности на кръвна захар. Основната активна съставка в екстракта е гимнемна киселина, подпомагаща за намаляване потребността от сладки храни.
  • Цинк - допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини, Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната система.  Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство.
  • Хром (хром пиколинат) - спомага за нормалните нива на кръвна захар, подпомага за волевото контролиране на апетита и влечението към сладки храни. Освено това благоприятства изгарянето на излишната глюкоза.

 

Съдържание:

1 капсула съдържа:

  • Екстракт от цейлонска канела - 233 мг
  • Екстракт от горчив пъпеш - 55 мг
  • Екстракт от гимнема - 21 мг
  • Хром - 91 мкг
  • Цинк - 5 мг

 

Препоръки:

Приемайте 1 капсула дневно, сутрин преди хранене. Приемът на Диасан Mакс не пречи на стандартната терапия за диабет и може да с употребява съвместно. За по-добър ефект се препоръчва прием 2 месеца, след което се прави кратка почивка.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева
 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2021 epharm.bg

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет