ДИАСАН МАКС За кръвната захар канела + хром + цинк капсули VITAGOLD

В наличност
50429
Специална цена 9.40 лв. 11.05 лв.
Опаковка
30 капсули

ДИАСАН МАКС капсули ВИТАГОЛД

DIASAN MAX capsules VITAGOLD

 

Диасан Макс поддържа нормалното ниво на кръвна захар. Подходящ е за възрастни и деца над 12 години.

 • Екстракт от цейлонска канела - съдържа полифеноли, флавоноиди, танини и др. Активните вещества подпомагат за нормалното усвояване на глюкозата  в тъканите (най-вече в мускулите). Допринася за поддържане нормалното ниво на холестерол в кръвта. Цейлноската канела се отличава от другите видове с много ниското съдържание на "кумарин"/вещество, което пречи на нормалното кръвосъсирване/. В Диасан Макс се използва воден екстракт от цейлноска канела, а там това вещество липсва.
 • Екстракт от горчив пъпеш - съдържа голям брой биологично активни химични съставки - тритерпени, протеини, сапунини, пептиди, гликозиди и др. Гликозидите в екстракта от горчив пъпеш подпомагат за поддържане нормалното ниво на глюкоза в кръвта и допринасят за усвояването й в тъканите. Възпрепятстват натрупването на излишни мазнини.
 • Екстракт от гимнема - Използва се за поддържане нормалните стойности на кръвна захар. Основната активна съставка в екстракта е гимнемна киселина, подпомагаща за намаляване потребността от сладки храни.
 • Цинк - допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини, Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната система.  Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство.
 • Хром (хром пиколинат) - спомага за нормалните нива на кръвна захар, подпомага за волевото контролиране на апетита и влечението към сладки храни. Освено това благоприятства изгарянето на излишната глюкоза.

 

Съдържание:

1 капсула съдържа:

 • Екстракт от цейлонска канела - 233 мг
 • Екстракт от горчив пъпеш - 55 мг
 • Екстракт от гимнема - 21 мг
 • Хром - 91 мкг
 • Цинк - 5 мг

 

Препоръки:

 • Приемайте 1 капсула дневно, сутрин преди хранене. Приемът на Диасан Mакс не пречи на стандартната терапия за диабет и може да с употребява съвместно. За по-добър ефект се препоръчва прием 2 месеца, след което се прави кратка почивка.

При нас ще откриете основни витамини и минерали в специално разработена формула за диабетици. В ePharm ще откриете и богат асортимент от хранителни добавки за всички нужди.

Още от VITAGOLD
 1. НАТОКИНАЗА капсули VITAGOLD
  НАТОКИНАЗА капсули VITAGOLD
  25.40 лв.
 2. МОРСКИ МАГНЕЗИЙ 100% натурална формула таблетки VITAGOLD
  МОРСКИ МАГНЕЗИЙ 100% натурална формула таблетки VITAGOLD
  Специална цена 16.50 лв. 24.90 лв.
 3. МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН капсули VITAGOLD
  МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН капсули VITAGOLD
  Специална цена 16.90 лв. 28.60 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg