Dr. Frei Pro ортеза за китка с фиксираща шина за дясна ръка

В наличност
61591
33.60 лв.
Опаковка
1 брой
Баркод (EAN)
7640162324557

Dr. Frei Pro ортеза за китка с фиксираща шина за дясна ръка

 

Стабилизираща шина за лъчево-китковата става с отстранима метална шина, която регулира степента на фиксиране на китката в неутрално положение в диапазона от умерено до твърдо. Oригурява опора и защита по време на спортуване и при физическа активност. Осигурява надеждна фиксация и компресия на лъчево-китковата става. Анатомичната форма на металната твърда пластина и допълнителните ремъци гарантират надеждна стабилизация на лъчево-китковата става. Вътрешният слой е изработен от мека памучна тъкан за комфорт. Универсален размер (един размер е подходящ за повечето хора). Дизайнът на модела е различен за лявата и дясната ръка. 

 

Начин на употреба:

Oртезата се използва при травми на лъчево-китковата става, разтягане на сухожилия, артрози, артрити, бурсити, синовити, по време на рехабилитация след сваляне на гипсовата превръзка, както и за профилактика на артрит, бурсит, тендовагинит и техния рецидив.

Предназначен за надеждна фиксация на лъчево-китковата става, осигурява загряващ ефект и равномерна компресия.

Ортезата е подсилена с помощта на твърда метална пластина за надеждна фиксация на китката. Регулируемият ремък осигурява допълнителна компресия около китката, ако това е необходимо, което може да способства за правилното изравняване на костите на китката и следователно да намали възпалението в китката, което е необходимо при лечението на синдрома на карпалния канал.

 • Осигурява надеждна фиксация и компресия на лъчево-китковата става.
 • Металният подсилващ елемент и допълнителните ремъци гарантират надеждна стабилизация на ставата.
 • Анатомична форма, удобна за ежедневно използване.

 

Противопоказания:

 • Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработено.

 

Размер:

 • УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР - Обиколка на китката 14 - 24 см

 

Състав:

 • аеропрен-60%,
 • памук-15%,
 • полиестер-20%,
 • латекс-5%,
 • подсилващ елемент от алуминий.

 

Поддръжка:

 • Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35ºС. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади. Да не се избелва (да не се ползват избелващи препарати, съдържащи хлор). Да не се подлага на сухо химическо чистене.

 

Предпазни мерки:

 • Изделието да се използва само по предназначение. Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар. Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg