Dr. Frei Pro ортопедичен корсет

В наличност
56089
97.92 лв.
Опаковка
1 брой
Баркод (EAN)
7640162324595

Dr. Frei Pro ортопедичен корсет

 

Dr. Frei Pro S3041 е ортопедичен затоплящ корсет с банели. Корсетът за областта на кръста осигурява опора на гръбначните мускули и стабилизира коремната мускулатура, осигурявайки безопасност при движения. Той намалява натоварването върху прешлените и междупрешленните дискове. Аеропренът осигурява загряващо и микромасажно действие, без да препятства въздухопропускливостта. Коничната му форма помага за удобно прилягане. Двата пластмасови подсилващи елемента осигуряват надеждна опора в областта на кръста. Подсилен е с ремъци за регулиране на степента на компресия. Отстранимата масажна възглавничка в долната част на корсета стимулира мускулите на гърба. Универсален размер, който е подходящ за повече хора.

 

Начин на употреба:

Корсетът с подсилени ремъци и ленти е предназначен за намаляване на нежеланото или прекомерно движение на долната част на гърба. Препоръчва се за хронична болка в гърба, както и при извършване на повтарящи се упражнения. Регулируемите ремъци осигуряват плътно и удобно прилягане на бандажа, а отстранимите вложки

 • масажиращо действие в областта на кръста по време на тренировки, което помага при наличието на мускулни спазми.

Използва се при остеохондроза, радикулит, измествания и хернии на междупрешленните дискове, травми, хронична болка в лумбосакралната област на гръбнака. Благодарение на дишащия и гъвкав материал, както и на пластмасовите подсилващи елементи, бандажът осигурява надеждна опора в областта на кръста, отпускане на мускулите на гърба и нормализиране на кръвообращението.

 

Състав:

 • Аеропрен - 50%
 • Латекс - 5%
 • Памук - 15%
 • Полиестер - 25%
 • Капрон - 5%
 • Пластмасови подсилващи елементи
 • Пелота

 

Противопоказания:

 • Възпалителни заболявания на кожата в областта на приложение на изделието, индивидуална напоносимост към материалите, от които е изработен корсетът.

 

Размер:

 • Универсален - Обиколка на талията 70 - 110 см

 

Поддръжка:

 • Да се пере с меки перилни препарати при температура не по-висока от +35 градус. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлоизточници. Да не се глади. Да не се избелва (да не се използват избелващи препарати, съдържащи хлор). Да не се подлага на сухо химическо чистене.

 

Предпазни мерки:

 • Изделието да се използва само по предназначение. Смяната на режима или времето за носене да се осъществява само по препоръка на Вашия лекар. Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за затриване на даденото място на тялото.

 

 

 

Още от Dr.Frei PRO
 1. Dr. Frei PROTECT защитна маска
  Dr. Frei PROTECT защитна маска
  от 9.50 лв.
 2. Dr. Frei PROTECT защитна маска
  Dr. Frei PROTECT защитна маска
  от 4.70 лв.
 3. Dr. Frei PROTECT защитна маска
  Dr. Frei PROTECT защитна маска
  от 9.50 лв.
 4. Dr. Frei PROTECT еднократна маска
  Dr. Frei PROTECT еднократна маска
  7.68 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg