ELUDRIL CLASSIC вода за уста 2 х 500 мл

В наличност
40775
32.89 лв.
Опаковка

500 мл + 500 мл

Баркод (EAN)
3282779379878

ELUDRIL CLASSIC разтвор за уста ПРОМО

 

Комплекта включва:

  • ELUDRIL CLASSIC - 500 мл + 500 мл

 

Микробните плаки образуват невидим филм, който постепенно се натрупва върху повърхността на зъбите след всяко хранене. Веднъж отложени там, те се колонизират от хиляди микроорганизми, за които хранителните остатъци са идеална среда на тяхното развитие. Ако микробната плака не се отстрани напълно при четкането на зъбите, следва процес на минерализация на плаката и тя се трансформира (само за няколко дни) в зъбен камък, прикрепен към емайла на зъбите. Наличието на микробни плаки нарушава здравето на венците и предизвиква възпапение, зачервяване или кървене от венците. Тези симптоми могат да бъдат съпроводени от оток и болка. Хлорхексидинът е отлично познат и широко използван в продуктите за орална хигиена. Неговото действие предотвратява натрупването на плака и зъбен камък. Специфичното и продължително действие на Хлорхексидин помага за възстановяването на здравето на венците и устата.

 

Свойства:

Елудрил вода за уста:

  • Убива микроорганизмите предизвикващи поява на зъбна плака.
  • Предотвратява зачервяването, отока и слабото кървене.
  • Може да се използва след периодентална хирургия или импланти.

 

Начин на приложение:

Изплакнете устата старателно 3 или повече пъти дневно (според съвета на Вашия стоматолог). Поставете 10 мл и пи 20 мл от Елудрил вода за уста в мерителната чашка и добавете вода до горната линия. За употреба от възрасти и деца над 6 годишна възраст. Да не се гълта.

 

Състав:

Глицерин, алкохол, вода, ароматизатор, хлорхексидин диглюконат 0.1%, хлоробутанол 0.6%, натриев диетилхексил сулфосукцинат, лимонен, ментол. Съдържа хлоробутанол.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg