ФУНГИТЕР лак за нокти FORTEX

В наличност
66152
29.32 лв.
Опаковка
2,5 мл
Баркод (EAN)
3800212716327

ФУНГИТЕР лак за нокти Фортекс

 FUNGITER nail lacquer Fortex

Фунгитер против гъбички по ноктите

ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти се използва за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Съдържа активната съставка аморолфин, която принадлежи към група лекарства, известни като антимикотици. Аморолфин убива голямо разнообразие от гъбички, които могат да причинят инфекции на ноктите.

Състав:

 • Активно вещество: 1 ml съдържа 55,74 mg аморолфинов хидрохлорид (amorolfine hydrochloride), еквивалентен на 50 mg аморолфин (amorolfine) (5% w/v аморолфин).

 • Помощни вещества: амониев метакрилат съполимер тип A (Eudragit RL 100), триацетин, бутилацетат, етилацетат, безводен етанол.

 

Начин на употреба:

 • Стъпка 1: Изпилете нокътя - Преди първото приложение изпилете възможно най-старателно инфектираните части от нокътя, включително повърхността на нокътя, като използвате предоставената пила за нокти. ВНИМАНИЕ: Пилите за нокти, използвани за инфектирани нокти да не се използват върху здрави нокти. В противен случай инфекцията може да се разпространи. За да предотвратите разпространяване на инфекцията, внимавайте предоставените пили за нокти да не се използват от други.
 • Стъпка 2:  Почистете нокътя - Използвайте един от предоставените тампони (или лакочистител) за да почистите повърхността на нокътя.

  Повторете стъпки 1 и 2 за всеки засегнат нокът.

 • Стъпка 3:  Вземете малко лак от бутилката - Потопете една от предоставените шпатули за многократна употреба в бутилката с лечебния лак за нокти. Лакът не трябва да се избърсва от ръба на бутилката, преди да се нанесе.
 • Стъпка 4: Нанесете лечебния лак за нокти - Нанесете лечебния лак равномерно по цялата повърхност на нокътя. Повтаряйте тази стъпка за всеки увреден нокът. Оставете третирания нокът (нокти) да изсъхне за около от 3-5 минути.
 • Стъпка 5: Почистване на шпатулите - Предоставените шпатули са за многократна употреба. Важното е те да се почистват старателно след всяка лечебна процедура с помощта на същия тампон, използван за почистване на нокътя. Избягвайте да докосвате току-що третираните нокти с тампона. Затваряйте плътно бутилката с лака за нокти. Внимателно изхвърляйте тампона, защото е запалим.
 • Преди да използвате отново лечебния лак за нокти, първо премахнете стария слой лак от ноктите си с помощта на тампон, след което изпилете ноктите, ако е необходимо.

 • Нанесете отново лечебния лак за нокти, както е описано по-горе в инструкцията за употреба.

 • Когато изсъхне, лакът за нокти не се влияе от сапун и вода, така че можете да си миете ръцете и краката както обикновено.

 • Важно е да продължите да използвате ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти, докато инфекцията не се изчисти и здравите нокти не пораснат. Това обикновено отнема 6 месеца за ноктите на ръцете и 9 до 12 месеца за ноктите на краката. Ще забележите израстването на здрав нокът на мястото на увредения.

Още от FORTEX

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg