GENGIGEL орален спрей MEDIS

В наличност
55806
21.88 лв.
Опаковка
20 мл
Баркод (EAN)
3831061010182

ГЕНГИГЕЛ спрей

GENGIGEL spray

 

Хиалуроновата киселина в Gengigel е с високо молекулно тегло (HMW) под формата на натриев хиалуронат. Субстанцията се произвежда чрез биотехнологичен процес, който осигурява висока степен на чистота. Хиалуроновата киселина е естествено вещество, което представлява физиологична съставна част на съединителната тъкан, по-специално на венците, и по този начин позволява възстановяване на тъканите и облекчаване на отоците, като действа и противовъзпалително. Този продукт осигурява оптималното свързване и задържане на хиалуроновата киселина (която иначе би била отстранена заради слюноотделяне) върху тъканта. Генгигел няма противопоказания или нежелани ефекти. Може да се използва без ограничение и при деца, бременни жени, възрастни и диабетици. Няма данни за взаимодействие с лекарства, затова може да се използва и при специфични терапии, като например по време на лечение с антибиотици. Продуктът е подходящ при:

  • възпалителни състояния (гингивит, кървене, отдръпване на венците, пародонтални джобове),
  • травматични състояния (особено язви в устата, рани, причинени от подвижни протези и ортодонтски средства, почистване, абразия, вадене на зъби, след хирургически интервенции и т.н.)
  • болестни състояния, при които устната лигавица се нуждае от повишена концентрация на хиалуронова киселина.

 

Начин на употреба:

  • Как да използвате Gengigel: След цялостна устна хигиена (почистване или измиване на зъбите след основните хранения) прилагайте спрея върху засегнатите места, три до пет пъти на ден. Препоръчва се непрекъсната употреба в продължение на три до четири седмици, докато не изчезнат всички признаци на заболяването. Препоръчително е 30 минути след нанасянето да не се храните и да не пиете.
  • Пръснете веднъж или два пъти върху възпаленото или болното място. Докато впръсквате, дръжте бутилката изправена.

 

Състав:

  • Активна съставка: хиалуронова киселина, ксилитол, алкохол и помощни вещества.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg