ГИНЕКСИД интимна измиваща пяна

В наличност
46872
Специална цена 21.66 лв. 24.07 лв.
Опаковка
150 мл
Баркод (EAN)
8032595870715

ГИНЕКСИД интимна измиваща пяна

GINEXID

 

Гинексид почистваща пяна с 4.5 pH е предназначена за ежедневна интимна хигиена. Благодарение на своята формула, без агресивни повърхностно активни вещества, има нежно почистващо действие и е подходяща за продължителна употреба. Хигиенно-козметичната добавка, която е полезна във всички случаи на повишен риск от раздразнение (басейни, гимнастически салони, плажове, носене на изкуствени или тесни дрехи, употребата на тампони и превръзки, полов акт), в определени периоди от живота на жената (бременност, след раждане, менструален цикъл) или при пред и следоперативна профилактика при гинекологични операции.

 

Начин на употреба:

 • Разклатете добре преди употреба и задръжте флакона в изправено положение докато пръскате. Почистете външната генитална лигавица и отмийте с вода.

 

Внимание.

 • Контейнер под налягане: може да избухне при нагряване. Дръжте далеч от топлина, нагрети повърхности, искри, открит пламък и други запалителни източници. Не пушете. Да не се пробива и изгаря дори и след употреба. Да се предпазва от слънчева светлина. Да не се излага на температури надвишаващи 50 °С/122 °F. Да се държи далеч от деца. 7 тегловни процента от съдържанието са възпламеними. Да се избягва контакт с очите. Да не се поглъща.

 

Състав:

 • AQUA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, BUTANE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, ISOBUTANE, PROPANE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM, MENTHOL POLYQUATERNIUM-44, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, MELALEUCA ALTERNIFOUA LEAF OIL, LIMONENE
Още от FARMA-DERMA
 1. РЕФАЛГИН педиатричен сироп
  РЕФАЛГИН педиатричен сироп
  26.75 лв.
 2. РЕФАЛГИН таблетки
  РЕФАЛГИН таблетки
  23.12 лв.
 3. ГИНЕКСИД вагинален душ
  ГИНЕКСИД вагинален душ
  16.30 лв.
 4. ГИНЕКСИД вагинални овули
  ГИНЕКСИД вагинални овули
  20.05 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg