Facebook Pixel

GinkgoVin

Продукт №
31504
В наличност
18.50 лв.
WALMARK
Опаковка
60 таблетки

GinkgoVin

ГИНКО ВИН

 

При затруднена концентрация, загуба на памет, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.

  • Усилва паметта
  • Подобрява кръвообращението
  • Укрепва кръвоносните съдове

GinkgoVin e комбинация от висококачествени екстракти от Гинко билоба и Гроздово семе.

Екстрактът от Гинко Билоба стимулира циркулацията на кръвта към мозъка и крайниците. Подобрява проходимостта на кръвоносните съдове, не позволява образуването на плаки и тромби в кръвоносните съдове и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Гинко Билобата спомага за оросяването на мозъка, съдейства за усилване на паметта и подобряване на способността за концентрация. Регулира кръвообръщението и кръвното налягане, премахва студенината в карайниците.

Проантоцианидите представляват 95 % от екстракта от гроздово семе. Те са едни от най-мощните природни антиоксиданти - 20 пъти по-силни от Витамин С. Предпазват организма от свободните радикали и заздравяват стените на кръвоносните съдове.

Двата екстракта се допълват взаимно, което засилва благотворното им действие при загуба на памет (дори и в тежка форма - болест на Алцхаймер), неспособност за концентрация, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.

Състав:

1 таблетка съдържа:

  • Екстракт от Гинко Билоба - 100 mg
  • Екстракт от гроздово семе - 50 mg

Препоръки:

1 таблета дневно. Приемът на Гинко Вин в комбинация с лекарства, влияещи на кръвосъсирването, изисква консултация с лекар!


ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет