ГЛИКОЛЕВЕЛ капсули и таблетки

В наличност
50465 51905
от 17.23 лв.
Опаковка
    • 30 капсули
    • 90 таблетки

ГЛИКОЛЕВЕЛ капсули и таблетки

GLIKOLEVEL capsules + tablets

 

Гликолевел благоприятства за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Гликолевел съдържа патентован стандартизиран екстракт, извлечен от семената на Fraxinus Excelsior. Доказателство за ефикасността  му се базира на няколкогодишния опит в задълбочени научни изследвания както и добре установената употреба в Средиземноморските страни. Чрез контролирано екстрахиране, световният лидер в производството на стандартизирани растителни екстракти - Naturex разработва уникален патентован екстракт стандартизиран до 10% Nuzhenideи G13. Благодарение на тези активни компоненти, възможността Гликолевел да помага при балансиране нивото на кръвната захар се демонстрира ин витро, ин виво и в клинични проучвания.

Гликолевел значително намалява кръвната захар след хранене още с първата доза и след продължително лечение. Ускорява усвояването на глюкозата в черния дроб и мускулните клетки и осигурява дългосрочна защита на черния дроб.

Приемът на Гликолевел се препоръчва при лица в напреднала възраст, повишено кръвно налягане, консумация на прекомерни количества алкохол, високи нива на триглицериди, заседнал начин на живот.

 

Дозировка:

3 пъти дневно преди хранене.

 

Предупреждения:

Гликолевел е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се използва от малки деца, по време на бременност и кърмене.

 

При нас ще откриете основни витамини и минерали в специално разработена формула за диабетици. В ePharm ще откриете и богат асортимент от хранителни добавки за всички нужди.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg