PLANTIS Гравиола капсули Artesania Agricola

В наличност
68874
31.90 лв.
Опаковка
90 капсули
Баркод (EAN)
8435041042481

ГРАВИОЛА капсули 

Graviola capsules

 

Graviola Annona muricata L. Plantis е хранителна добавка с екстракт от гравиола, която има отлично действие върху цялостното здраве и имунитета. Здравни ползи предоставят всички части на това вечнозелено тропическо дърво от горите на Амазония - корени,листа,стебло и плодове, които заслужено се радват на огромна популярност заради силните си терапевтични качества.

  • Съдържа био субстанции с активно антиоксидантно действие, което помага на организма да се справи с атаките на вируси, бактерии и гъбички.
  • Имаизразена цитотоксичност – способност за елиминиране на клетки, които не функционират правилно.
  • Научно доказано е, че екстрактът от плодовете на гравиола съдържа важни съединения, които действат като серотонин на мозъка, повишават настроението, имат успокояващо действие и подобряват качеството на съня.

Graviola Annona muricata L. Plantis се използва за понижаване на кръвното налягане и поддържане на цялостната функция на сърдечно-съдовата система, за оптимизиране дейността на стомашно-чревния тракт. Радиола традиционно се прилагаи при ставни проблеми, срещу артрит и ревматизъм.

 

Състав:

  • Гравиола - 400 mg
  • Сух екстракт от Гравиола /Annona muricata L./ (69.6%), растителна капсула (хидроксипропил метилцелулоза), оцветители (железни оксиди и хидроксиди), стабилизатори (микрокристална целулоза), емулгатори (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващи агенти (силициев диоксид).

  • Не съдържа: Глутен, лактоза.

 

Начин на употреба:

  • От 3 до 6 капсули дневно.
Още от Artesania Agricola

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg