HELIX крем
HELIXIR
HELIXCollag
 

Helix Original възстановява ставите отвътре и помага за облекчаването на болката без противопоказания, защото е 100% натурален. Ексклузивната формула е регистрирана в Европа и се базира на алантоин – уникален протеин от охлюви, които помага за ефективно облекчаване на болката и забавяне на стареенето. Най-важното е, че този продукт е 100% натурален и силно препоръчван от специалисти в областта.

Helix Original е натурален продукт разработен на базата на охлювен протеин и растителни екстракти от куркума и босвелия. Благодарение на уникалния си състав, оказва благоприятен ефект върху опорно - двигателния апарат- стави, хрущяли и сухожилия.

Helix Original възстановява ставите отвътре и помага за облекчаването на болката без противопоказания, защото е 100% натурален.

 

HELIX ORIGINAL 30 капсули

HELIX ORIGINAL
30 капсули

 
 

HELIX ORIGINAL 60 капсули

HELIX ORIGINAL
60 капсули

 
 

HELIX ORIGINAL 30 капсули

HELIX ORIGINAL
30 капсули

+

HELIX крем

HELIX
крем

 

63,90 лв.

КУПИ

 
 

HELIX ORIGINAL 60 капсули

HELIX ORIGINAL
60 капсули

+

HELIX крем

HELIX
крем

 

79,90 лв.

КУПИ

 

HELIX крем

HELIX крем

Helix Crem е естественото решение за ефективен масаж с успокояващ ефект за подобряване на тонуса и общото състояние на тялото, преди и след ежедневната дейност или преди и след интензивна/умерена спортна активност.

Helix Crem е съставен от специално създадена формула, комбинирана от охлювен протеин, витамини, арника, босвелия. Тази перфектна комбинация от активни растителни съставки подпомага облекчаването на силни болки и дискомфорт.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

 

1 брой

29,90 лв.

КУПИ

 

3 броя

59,70 лв.

КУПИ

 

HELIXIR

HELIXIR

Helixir е сироп за ефективно подхранване на стави, който не съдържа лактоза, глутен и е подходящ за диабетици. Това е хранителна добавка с естествен състав, базирана на растителното съединение Nutrelix® - протеин от охлюв, Витамини C и B5. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген, за да се осигури нормална функция на хрущяла.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

 

1 брой

39,90 лв.

КУПИ

 

2 броя

59,80 лв.

КУПИ

 

HELIXCollag

HELIXCollag

Helixcolag+ е натурална добавака с колаген и охлювен протеин Nutrelix®, която допринася за нормалното фукциониране на ставите. Нужно е само 1 дозираща лъжица на ден, разтворена в чаша вода или сок, за да поддържате нормалното състояние на ставите и да подхраните организма и костната система.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

 

49,90 лв.

КУПИ

 
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет