ХЕПАЦЕЯ сашета Inbiotech

ИЗЧЕРПАН
71936
Опаковка
14 сашета
Баркод (EAN)
3800123500084

ХЕПАЦЕЯ сашета 

HEPACEA sachets

 

ХЕПАЦЕЯ сашета е хранителна добавка на билкова основа за перорално приложение с вкус на лимон и мента. Съдържа растителни екстракти от корен на глухарче, листа на артишок и сух екстракт от корен и надземна част на цикория. Благотворното въздействие върху функциите на черния дроб и жлъчката е подпомогнато от силибина и фосфолипидите от соеви зърна, както и от витамините В2 и Вб.
Хепацея е уникален комплекс от внимателно подбрани и доказани в практиката билки, които осигуряват благоприятен ефект върху черния дроб, жлъчката, храносмилателната система и метаболизма.
Комбинирането на силибин с фосфолипиди спомага за по-лесното преминаване на силибина през богатите на липиди биомембрани (фосфолипиден слой) на клетките. Това допринася за по-високата му бионаличност в сравнение с чистия силибин или силимарин от семената на бял трън. Силибинът е основният активен флавонолигнан от семена на бял трън. Използва се от дълбока древност. Има благотворен ефект върху черния дроб и жлъчката и нормализира нивата на холестерол в организма. Фосфолипидите в Хепацея поддържат нормалната функция на чернодробните клетки (хепатоцитите) и чернодробната тъкан.

  • Благоприятства естествените регенеративни процеси на черния дроб и поддържа защитата на чернодробните клетки (хепатоцитите);

  • Подкрепя прочистващата функция на черния дроб при продължителен прием на лекарства и алкохол, като нормализира активността на ензимите в него;

  • Оказва благоприятно въздействие върху нормалната дейност на жлъчния мехур и подпомага естествения процес на отделяне на жлъчен сок. Влияе положително върху храносмилането и резорбцията на мастите (холестерин, триглицериди, свободни мастни киселини и др.) от организма. Отделянето на жлъчен сок в нормални количества и състав е от значение и за потискане на гнилостните процеси в червата;

  • Подкрепя храносмилането и действа благоприятно върху функциите на стомаха и червата;

  • Подпомага липидния баланс в организма, като поддържа нормалните нива на LDL-холестерола (лошия холестерол) и HDL-холестерола (добрия холестерол).

 

Състав:

Сух екстракт от корен на глухарче (Radix Taraxaci officinalis)  75 mg
Силибин* - фосфолипиден комплекс 180 mg
Силибин (Silybin) извлечен от семена на бял трън (Semen Silybi Mariani) 100 mg
Сух екстракт от листа на артишок (Folia Cynaraer Scolymi)  100 mg

Сух екстракт от корен и надземна част на цикория (Radix / Herba Cihorii intybi) 

400 mg
Витамин В2 (Riboflavin) 3 mg
Витамин B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 3 mg
  • Други съставки: Естествен подсладител: Сух екстракт от листа на стевия (Stevia rebaudiana Bertoni); пълнители: манитол и декстроза; естествени ароматизатори: ментово масло (Oleum Menthae piperitae / arvensis) и лимонено масло (Oleum Citri limonis).

 

Начин на употреба:

  • Съдържанието на едно саше се разтваря в чаша топла, но не гореща вода и се приема два пъти дневно (сутрин и вечер). В зависимост от предпочитанията, сашето може да се разтвори и в студена вода.

  • Възрастни: по 2 сашета дневно.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg