ХЕПАТОФЕЛИН

В наличност
40285 40472
от 22.00 лв.
Опаковка
 • 30 капсули
 • 60 капсули

ХЕПАТОФЕЛИН

HEPATOFELIN

 

ХЕПАТОФЕЛИН е натурален продукт, който подкрепя дейността и подпомага детоксикиращите функции на черния дроб, поддържа дейността и тонуса на жлъчния мехур и жлъчните пътища. Съдържащите се флавоноиди (силимарин, силибинин и силибин) съдействат за антиоксидантната дейност, поддържат функционалното състояние на мембраните на чернодробните клетки.

БЕЛИЯТ ТРЪН е един от най-ефективните природни продукти за подобряване функцията на черния дроб и поддържане дейността на чернодробните клетки. Прилага се за укрепване на чернодробната дейност при състояния, предизвикани от токсични въздействия на алкохол, лекарства, хепатит, отрови и др. Подпомага дейността на хепатоцитите /клетките на черния дроб/ и повишава тяхната устойчивост. Подкрепя храносмилателната дейност като съдейства за образуването и отделянето на жлъчка, подпомага обмяната на веществата. Най-ценната съставка в екстракта от бял трън е флавоноида силимарин. Положителното въздействие на силимарина върху чернодробните клетки е резултат на конкурентно взаимодействие с рецепторите за съответните токсини в хепатоцитната мембрана. Силимаринът се свързва със свободните радикали и намалява неблагоприятното влияние на токсични вещества като алкохол, някои лекарства и др. Подкрепя регенеративните функции на чернодробните клетки като стимулира синтеза на протеини и фосфолипиди в хепатоцитите.

АРТИШОКЪТ, със съдържащите се в него биоактивни вещества, подпомага функциите на клетките на черния дроб, особено при въздействие на различни токсини. Той е особено богат на цинарин - биофлавониоид, мощен антиоксидант, който подкрепя детоксикиращите функции на черния дроб и отделителната система. Артишокът засилва жлъчната секреция и диурезата и стимулира метаболизма на холестерола.

ГЛУХАРЧЕТО съдържа биологично активни вещества, които подпомагат секрецията и тонуса на храносмилателната система и жлъчната секреция. Прилага се за подкрепа дейността на черния дроб, диуретичната дейност на бъбреците и пикочните пътища и стомашно - чревния тракт. Повишава защитните функции на организма.

СОЕВОТО МАСЛО е известно с богатото си съдържание на лецитин и фосфолипиди, които спомагат метаболизирането на мазнините в кръвта, регулират нивата на серумния холестерол и подпомагат дейността на стените на кръвоносните съдове.

ЛЕНЕНОТО МАСЛО е богато на дълговерижни полиненаситени мастни киселини - омега-3, омега-6 и омега-9. Приемът му подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, съдейства за поддържане на здравословни нивата на кръвната захар.

 

Състав в 1 капсула:

 • Ленено масло 300 мг
 • Бял трън 100 мг
 • Артишок 40 мг
 • Глухарче 30 мг
 • Пречистено соево масло 24 мг
 • Помощни вещества: сгъстител - глицерол моностеарат, оцветител - (Е172), вода.

 

Прием:

 • ХЕПАТОФЕЛИН се приема 2 пъти дневно по 1 капсула след храна в продължение на 3 месеца без прекъсване.

 

Странични действия:

 • ХЕПАТОФЕЛИН е хранителна добавка и не предизвиква дразнене и свръхчувствителност и може да се приема продължително време. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти.

 

Комбиниране с медикаменти и други хранителни добавки:

 • ХЕПАТОФЕЛИН може да се приема самостоятелно или заедно с предписани от лекуващия лекар медикаменти.

 

Още от none
 1. CLEAR AMPHETAMINE тест лента
  CLEAR AMPHETAMINE тест лента
  3.58 лв.
 2. CLEAR OVU тест комплект
  CLEAR OVU тест комплект
  9.98 лв.
 3. ELEMENT ALL лимонада Bioclinic Naturals
  ELEMENT ALL лимонада Bioclinic Naturals
  202.84 лв.
 4. CLEAR AMPHETAMINE тест касета
  CLEAR AMPHETAMINE тест касета
  3.97 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg