Hialurom Hondro

В наличност
60431
487.00 лв.
Комплекта включва

1 брой
предварително
напълнена спринцовка

Hialurom Hondro

Хиалуром Хондро

 

Hialurom Hondro е вискоеластична добавка или заместител на синовиална течност в човешките стави. Осигурява механична поддръжка и лубрикация на ставата .Стерилен вискоеластичен разтвор, в предварително напълнена  спринцовка за еднократна употреба.

Продукт за вътреставно приложение. Приложен като еднократна апликация, предпазва хрущялите, облекчава ставната болка, подобрява движението.

 

Състав:

Натриев хиалуронат 60 мг/3 мл
Натриев хондроитин сулфат 90 мг/3 мл

 

Hialurom Hondro съдържа два високо пречистени биополимера - натриев хиалуронат и натриев хондроитин сулфат.

Натриевият хиалуронат в Hialurom Hondro е извлечен чрез бактериалната ферментация Съдържа висока концентрация 20 мг/1 мл и високо молекулно тегло. Омрежен с 30 мг /1 мл натриев хондроитин сулфат, получен от телешки хрущял. 

 

  • Хиалуроновата киселина е главен компонент на синовиалната течност и хрущялите. Лубрикира и запълва ставите. Намалява триенето между ставните повърхности. Количеството и качеството на хиалуроновата киселина в синовиалната течност при пациенти с остеоартрит са редуцирани. Защитата на ставните повърхности се променя силно, хрущялът става уязвим и изложен на структурна деградация, породена от силите на триене и компресия.

    Вискосуплементацията с препарати на база хиалуронова киселина е утвърден, безопасен и ефективен метод за лечение на остеоартрита и забавяне на дегенерацията на ставния хрущял. Омрежването на хиалуроновата киселина с натриев хондроитин сулфат оптимизира реологичното и поведение и подобрява вискозитета на Hialurom Hondro.

 

  • Хондроитин сулфатът е важен структурен компонент на външноклетъчната хрущялна матрица. Инхибира главните ензими, отговорни за унищожаването на хрущялната матрица: металопротеинази и агреканази. Инихибира секрецията на провъзпалителните фактори. Води до симптоматично облекчение на болката при  остеоартрит.

    Хондроитин сулфатът  повишава производството на хиалуронат, поддържайки вискозитета на синовиалния флуид  и стимулира метаболизма на хондроцитите, което води до синтез на колаген и протеогликан, основните компоненти на новия хрущял.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg