ХИГИЕНИКА ПЛЮС лосион против въшки DANHSON

В наличност
68558
7.72 лв.
Опаковка
60 мл

ХИГИЕНИКА ПЛЮС лосион против въшки

HIGIENICA PLUS lotion against lice

 

Хигиеника Плюс е медицинско изделие клас I, което съдържа Dimethicone, изключително подходящ за ефективно премахване на въшки и техните гниди, без да съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Не е токсичен и е безопасен за деца над 3 години, бременни жени, кърмещи жени, астматици и хора с алергии. Dimethicone действа физически срещу въшките. Tой изцяло покрива паразита, като прониква в дихателната му система и го задушава, правейки процеса по отстраняване на въшките ефективен. Dimethicone не взаимодейства с кожата и не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма.

 

Състав:

  • Dimethicone – 4%

 

Начин на употреба:

  • Стъпка 1. Подготовка

Преди да използвате продукта, покрийте раменете си с хавлия.

  • Стъпка 2. Нанесете лосиона на суха коса

Разклатете добре бутилката преди употреба. Направете пътеки в косата, като започнете от едната и страна. Нанесете в пътеката и масажирайте внимателно. Продължете, докато цялата глава е обработена и третирана. Важно е продуктът да попадне добре в корените на косата. Особено важни области са зад ушите и в областта на тила. След това се постарайте лосионът да се разпредели на останалата коса. Нанесете Хигиеника Плюс по цялата и дължина.

  • Стъпка 3 Масажирайте лосиона

Масажирайте лосиона в кожата на главата и косата, до напълно навлажнена коса.

  • Стъпка 4 Изчакайте един час

Оставете лосиона да действа върху главата за около 1 час.

  • Стъпка 5 Срешете косата си

Отстранете въшките и гнидите чрез внимателно разресване с приложения гребен. За целта разделете косата на 4 части, почиствайте всяка част отделно. Дългата коса може да отнеме повече време. Започнете от горната част на главата с избраната част. С една ръка вдигнете кичур коса с широчина 4-5 см. Поставете гребена възможно най-близо до скалпа и разрешете с възможно най-рязко и равномерно движение от скалпа към края на косата, Използвайте шноли за закрепване на всеки кичур коса, след като сте отстранили гнидите чрез разресване. Почистете гребена напълно, преди да продължите.

  • Стъпка 6 Измийте косата

Измийте добре косата с топла вода и шампоан, за да отстраните Хигиеника Плюс.

  • Стъпка 7

Повторете този начин на прилагане след една седмица и така в продължение на 3 последователни седмици.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg