HIPP HIPPIS плодова закуска ябълка с банани и малини 6+ месеца

ИЗЧЕРПАН
69640
2.65 лв.
Опаковка
100 грама
Баркод (EAN)
9062300133803

ХИПП ХИППИС плодова закуска ябълка с банани и малини

HIPP HIPPIS fruit breakfast apple with bananas and raspberries

 

ХИПП ХИППИС плодова закуска ябълка с банани и малини е направена от 100% свежи плодове и е предназначена за деца над 6 месеца. Тя съдържа само фино плодово пюре и пълнозърнести култури, без добавена захар и подсладители. Подходяща, както за десерт, така и за междинно хранене, плодовата закуска на Хип е в практична опаковка под формата на пауч. Готова за употреба, този тип опаковка прави удобна консумацията на плодовата закуска по време на разходка или пътуване, а по-големите деца лесно могат да я държат в ръцете си и да се насладят на плодовите си пюрета като възрастни. Плодовете трябва задължително да присъстват в здравословното детско меню, тъй като са богати на витамини и минерали, които допринасят за правилното развитие на бебето. Забавната плодова закуска на Хип е приготвена само от микс 100% био плодове с гарантиран произход.

 

Състав:

  • Плодове 95% ( ябълки 43%, нискокиселинен сок от ябълка от концентрат, банани 10%, малини 5%, сок от арония от концентрат), пълнозърнесто брашно от шпелта 4%, пшеничени люспи 1%, антиоксидант: аскорбинова киселина.

 

Начин на употреба:

  • Нахранете детето с препоръчително количество съответстващо на възрастта му използвайки лъжица или поставете порцията в чиния, за да може да се научи да се храни самостоятелно.

  • След отваряне да се съхранява в хладилник и да се употреби в рамките на 24 часа.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg