КАЛМАТРИКС таблетки VITAGOLD

В наличност
50495
Специална цена 9.46 лв. 13.50 лв.
Опаковка
30 таблетки
Баркод (EAN)
3800148804228

КАЛМАТРИКС таблетки ВИТАГОЛД

KALMATRIKS tablets VITAGOLD

Допринася за поддържане на здрави кости, зъби, коса и нокти. Подпомага нормалното функциониране на нервната система, функцията на мускулите и сърцето. Има благоприятен ефект върху кожата.

 • Калций: Калцият участва в процеса на делене и специализация на клетките. Необходим е за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите. Подпомага за нормалното кръвосъсирване. Допринася за нормалното пренасяне на нервните импулси и функцията на мускулите. Благоприятства нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага функцията на храносмилателните ензими.
 • Магнезий: Магнезият е изключително важен елемент за много функции в организма. Той допринася за нормалната функция на мускулите и нервната система. Благоприятства за намаляване чувството на отпадналост и умора. Подпомага електролитния баланс и нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Магнезият допринася за нормалния синтез на белтъчини и поддържане състоянието на костите и зъбите.
 • Цинк: Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Той допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта. Подпомага нормалната функция на имунната система. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство. Цинкът подпомага за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система. Подпомага за поддържане на нормалната когнитивна функция.
 • Витамин D3: Витамин D3 допринася за нормалното усвояване и използване на калций и фосфор в организма и поддържане на тяхната нормална концентрация в кръвта. Благоприятства нормалното състояние на костите и зъбите. Подпомага нормалната функция на мускулите и имунната система. Участва в процеса на делене на клетките.
 • Витамин В6: Витамин В6 допринася за поддържането на нормалната психична функция и нормалното функциониране на нервната система като цяло. Той подпомага нормалния синтез на някои аминокиселини в организма. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нормалния метаболизъм на хомоцистеина - вещество, което играе важна роля за поддържане на нормалното състояние на кръвоносните съдове. Допринася за естественото образуване на червени кръвни телца, намалява чувството на отпадналост и умора, регулира хормоналната дейност. Подпомага нормалната функция на имунната система.

 

Състав:

 • Калций - 377 мг
 • Магнезий - 144 мг
 • Цинк - 8 мг
 • Витамин В6 - 3 мг
 • Витамин D3 - 5 μg

 

Начин на употреба:

 • Препоръчва се по 1 таблетка дневно, след храна. 
Още от VITAGOLD
 1. ПОЛИФЕНОЛИ капсули VITAGOLD
  ПОЛИФЕНОЛИ капсули VITAGOLD
  Специална цена 24.04 лв. 43.70 лв.
 2. СЕНЗО МАКС капсули VITAGOLD
  СЕНЗО МАКС капсули VITAGOLD
  Специална цена 11.50 лв. 20.90 лв.
 3. СЕЛЕН + ЦИНК + ВИТАМИН C капсули VITAGOLD
  СЕЛЕН + ЦИНК + ВИТАМИН C капсули VITAGOLD
  Специална цена 10.26 лв. 17.10 лв.
 4. СЕЛЕН КОМПЛЕКС таблетки VITAGOLD
  СЕЛЕН КОМПЛЕКС таблетки VITAGOLD
  Специална цена 9.52 лв. 11.90 лв.
 5. РОДИОЛА РОЗЕА МАКС капсули VITAGOLD
  РОДИОЛА РОЗЕА МАКС капсули VITAGOLD
  Специална цена 14.58 лв. 26.50 лв.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg