КАВИСЕПТ таблетки за смучене

В наличност
52945
7.01 лв.
Опаковка
15 таблетки
Баркод (EAN)
3800213902200

КАВИСЕПТ таблетки за смучене

CAVISEPT chewable tablets

 

КАВИСЕПТ таблетки за смучене е специално създадена хранителна добавка, под формата на таблетки за смучене, съдържаща комплекс от лизозим и лактоферин, които допринасят за нормалното функциониране на лигавицата на устата и фаринкса. Кависепт облекчава възпаленията и болките в гърлото и стимулира възстановителните процеси на лигавицата. Лактоферинът е гликопротеин, който отговаря за транспорта на желязото. Лактоферинът повишава имунитета и подкрепя имунната система, като силата му е насочена най-вече към изграждането на локалния имунитет на лигавиците на устната кухина и фаринкса. Лактоферинът служи за преноса на желязото до всички клетки, които имат нужда от желязо, като същевременно с това неутрализира свободното желязо и го прави недостъпно за бактериите, които имат нужда от желязо, за да се развият. Съдържащият се лизозим представлява термостабилен ензим. Лизозимът и лактоферинът се съдържат в слюнката, сълзите, млякото, кръвта и някои възпалителни ексудати. Лизозимът и лактоферинът действат в синергия, като повишават възможността лизозима да атакува мембраната на отрицателни бактерии.

 

Състав:

Лактоферин/
Lactoferrin
10 мг/mg

Сух екстракт
от ананас
3.6 U fip/мг
Бромелаин/
Pinappledry
extract
3.6Ufip/mg
Bromelain

 40 мг/mg
Витамин C/
Vitamin C
 30 мг/mg
Сух екстракт
oт прополис
5% флавоноиди/
Propolis dry extract
5% flavonoids
 30 мг/mg
 • Подсладител: ксилитол, изомалт, сукралоза; естествени подсладители: вкус на лимон и червени плодове; антислепващ агент: силициев диоксид; стабилизатор: магнезиев стеарат - растителен произход.

 

Начин на употреба:

 • За възрастни и деца над 6 /шест/ годишна възраст. Препоръчаната дневна доза е 3 таблетки дневно. Не е желателно таблетките да се приемат с вода или други течности.

Още от BIO Shield
 1. VAGOTON гел BIO Shield
  VAGOTON гел BIO Shield
  15.95 лв.
 2. ОКСИБИО таблетки Bio Shield
  ОКСИБИО таблетки Bio Shield
  18.73 лв.
 3. СЕРАЗА гел Bio Shield
  СЕРАЗА гел Bio Shield
  9.61 лв.

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg