КАВИСЕПТ таблетки за смучене

В наличност
52945
7.02 лв.
Опаковка
15 таблетки
Баркод (EAN)
3800213902200

КАВИСЕПТ таблетки за смучене

CAVISEPT chewable tablets

 

КАВИСЕПТ таблетки за смучене е специално създадена хранителна добавка, под формата на таблетки за смучене, съдържаща комплекс от лизозим и лактоферин, които допринасят за нормалното функциониране на лигавицата на устата и фаринкса. Кависепт облекчава възпаленията и болките в гърлото и стимулира възстановителните процеси на лигавицата. Лактоферинът е гликопротеин, който отговаря за транспорта на желязото. Лактоферинът повишава имунитета и подкрепя имунната система, като силата му е насочена най-вече към изграждането на локалния имунитет на лигавиците на устната кухина и фаринкса. Лактоферинът служи за преноса на желязото до всички клетки, които имат нужда от желязо, като същевременно с това неутрализира свободното желязо и го прави недостъпно за бактериите, които имат нужда от желязо, за да се развият. Съдържащият се лизозим представлява термостабилен ензим. Лизозимът и лактоферинът се съдържат в слюнката, сълзите, млякото, кръвта и някои възпалителни ексудати. Лизозимът и лактоферинът действат в синергия, като повишават възможността лизозима да атакува мембраната на отрицателни бактерии.

 

Състав:

Лактоферин/
Lactoferrin
10 мг/mg

Сух екстракт
от ананас
3.6 U fip/мг
Бромелаин/
Pinappledry
extract
3.6Ufip/mg
Bromelain

 40 мг/mg
Витамин C/
Vitamin C
 30 мг/mg
Сух екстракт
oт прополис
5% флавоноиди/
Propolis dry extract
5% flavonoids
 30 мг/mg
  • Подсладител: ксилитол, изомалт, сукралоза; естествени подсладители: вкус на лимон и червени плодове; антислепващ агент: силициев диоксид; стабилизатор: магнезиев стеарат - растителен произход.

 

Начин на употреба:

  • За възрастни и деца над 6 /шест/ годишна възраст. Препоръчаната дневна доза е 3 таблетки дневно. Не е желателно таблетките да се приемат с вода или други течности.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg